tijana i natasa sa orlicem

Mladi fudbaler u zagrljaju dve starlete!

Nakon romanse sa jednom, Vukašin Jovanović odmah krenuo u muvanje druge starlete.

Mladi „orlić“ Vukašin Jovanović izgleda ne gubi vreme jer je odmah nakon romanse sa Šavijom prešao na Tijanu Ajfon.

Fudbaler Crvene zvezde nije se dugo zadržao u zagrljaju mlade Novosađanke, pa je preko prijatelja nabavio broj telefona Maksimovićeve, sa kojom je odmah krenuo da se muva putem SMS poruka.

– Vule se raspitivao kod svojih prijatelja fudbalera koji su bili sa Ajfonkom kakva je ona osoba, a jedan od njih mu je i dao broj telefona. Odmah je krenuo da joj šalje poruke, na koje je ona uredno odgovarala. Međutim, kako i ona, poput Šavije, ima moćnog finansijera koga ne želi da izgubi zbog jedne afere, shvatila je da je najbolje da prekine kontakt s Jovanovićem, što mu je i objasnila – tvrdi izvor.

vukasin jovanovic sa starletama

Pozvali smo Tijanu, koja nam je priznala da postoji SMS prepiska sa Vukašinom, kome ona tepa „mali“.

– Mali mi je samo pisao. Te poruke koje mi je slao su u fazonu „gde izlazim, gde ćemo se sresi i kada“. Nisam se mnogo upuštala s njim u konverzaciju. Nemojte ništa za njega da pišete da mu ne pravimo problem jer će dobiti kaznu ukoliko izađe nešto o njemu, a da nije vezano za sport. Sada treba ugovor da potpiše, pa ih kažnjavaju i brane im da se pojavljuju po medijima – rekla je brižna Tijana, koja je za nekog ko je sve to saznao iz samo nekoliko poruka do tančina upućena u „orlićev“ život.

Čitaj još  Parovi: Zmaj nasrnuo na novog učesnika (VIDEO)

Kada smo se čuli s Jovanovićem, on nije očekivao da smo uspeli da saznamo i za njegovu drugu šemu, pa je pokušao da skrene priču na sport.

– Nemojte, molim vas, to da pišete! Na treningu sam. Bolje da se čujemo posle i o fudbalu da razgovaramo – kratko je promrmljao Vule.

izvor: Kurir

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply