mina kostic ulazi u parove

Parovi: Mina Kostić i Simonida uskoro među ukućanima?!

Na Marićevu opasku da bi Ružica Veljković mogla loše da prođe (aludirajući na njenu vezu sa Igorom), jer je Mina opasna, bivša modelsica imala je spreman odgovor.

Tokom sinoćne emisije „Gola istina“ koja se emitovala iz vile „Parova“ glavni urednik TV „Happy“ i vodtelj ove emisije Milomir Marić spomenuo je da bi u rijaliti mogla da uđe i folk pevačica Mina Kostić, bivša devojka Igora X, učesnika „Parova“.

– Ne bi mi smetalo da uđe Mina. To je žena sa kojom sam proveo pet godina i sa kojom imam ćerku – rekao je pevač.

Na Marićevu opasku da bi Ružica Veljković mogla loše da prođe (aludirajući na njenu šemu sa Igorom), jer je Mina opasna, bivša modelsica imala je spreman odgovor.

– Ne plašim se ja njenog ulaska. Umem ja da se branim. Neka uđe, slobodno – kazala je Veljkovićeva.

Simonida Acimovic

Podsetimo, Mina je nedavno izjavila kako ne razume zašto je dovode u vezu sa Igorom jer je njihova priča odavno gotova.

Simonida: Uvodim pravog frajera u Parove!

Simonida Ačević, poznatija kao Simonida Hopa-Cupa uskoro bi se mogla naći u vili Parova, ali samo pod uslovom da ona povede frajera sa sobom.

Bivša učesnica Farme kaže da ne može više da izdrži da gleda one žene u Parovima kako se unutar vile muče bez pravog muškarca.

Goran Doljancevic

– Moj moler je bolji od svakog! Onako u radnom odelu, bolji je frajer od svih onih zajedno. Rekla sam mu, dečko, obradovao bi žene tamo da udješ, rekle bi: muuuško-konačno – kaže Simonida.

Čitaj još  Parovi: Jovana, Ružica i Cuca u lezbo akciji!

Kontraverzna pevačica kaže da ona već ima muškarca sa kojim planira ulazak među Parove.

– A ušla bih u Parove jedino da uživam u društvu novinara Gorana Doljančevića, to mi je uslov, da sve one unutra pare oči, ali i one napolju. Utrčavam u Parove opčinjena tim seksim telom, ko da mi zameri, udata sam ali od krvi i mesa! – kaže Simonida koja ovih dana privodi kraju pregovore o ulasku u Parove.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply