mimi oro za volanom

Parovi: Mimi Oro pretili pištoljem zbog lošeg seksa!

Popularna starleta je potvrdila da je bilo ovakvih situacija, ali je rekla da ne želi da se meša u tu priču.

Mimi Oro, koja se trenutno nalazi u “Parovima” i koja je bila privođena zbog prostitucije, preživela je pakao jer jedan mafijaš nije bio zadovoljan seksom sa njom.

Mimi Oro je te kobne večeri bila u društvu bosanske starlete Slađane Guduraš, kada im je momak uperio pištolj u glavu i terao ih da kleče pred njim.

 

Sve se odigralo prošle godine u jednom lokalu u centru grada. Mimi i Slađana su došle na poziv jednog kriminalca, kojeg su poznavale od ranije.

– Te noći su preživele pakao. On im je govorio da su prostitutke, da budu srećne ako prežive a iznad glave im je vrteo repetirani pištolj. Nije im dozvoljavao da idu u toalet, već ih je terao da nuždu vrše ispred njega. Sve vreme su morale da kleče, a on se pred njima šetao go – priča dobro obavešten izvor i dodaje da se Mimi baš uplašila.

– On ju je obično čašćavao sa po 500 evra, ali ako je besan, na jedvite jade je od njega izvlačila 100 evra.

Čitaj još  Parovi: Sledi ludnica: Pogodite ko se vraća u rijaliti!

Mimi je potvrdila da je bilo ovakvih situacija, ali je rekla da ne želi da se meša u tu priču.

– Taj muškarac mene juri, a to me smara. Ja sam gradska devojka, uvek sam u društvu lepih dama i opasnih momaka koji rade razne poslove. Plaćali su nam šampanjce i izlazili smo po noćnim klubovima – kaže Mimi.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Leave a Reply