mimi oro preti hapsenje

Parovi: Mimi Oro preti hapšenje u rijalitiju?!

Mimi Oro, koja se trenutno nalazi u “Parovima”, trebalo je juče da bude izvedena kako bi svedočila u Tužilaštvu.

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro biće uhapšena 21. aprila i privedena na saslušanje kao poslednji svedok u istrazi protiv Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za organizovanje elitne prostitucije.

Mimi Oro, koja se trenutno nalazi u “Parovima”, trebalo je juče da bude izvedena kako bi svedočila u Tužilaštvu. Međutim, nije se odazvala na poziv, iako ga je uredno primila. Zbog toga je nadležni tužilac izdao nalog da se ona privede.

Mimi Oro i njenih 11 “koleginica” vode se u ovom postupku kao oštećene. Sve ostale su već svedočile u istrazi protiv Maksimovića i nijedna od njih nije želela da se pridruži krivičnom gonjenju. Čak su istakle da je on njihov prijatelj koji im je uvek pomagao.

mimi oro hapsenje

Ostalo je samo još da se o svemu tome, kao i o svojoj ulozi u prostituisanju izjasni učesnica “Parova”.

– Potrebno je da se od nje uzme iskaz o tome da li se pridružuje krivičnom gonjenju protiv Maksimovića. Potom će razmatrati predlog Maksimovića o sporazumnom priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu. Osim toga, jedna od svedoka je pomenula da se spisak “posebnih VIP klijenata” nalazi upravo kod Mimi Oro, što nam je dodatno interesantno – kaže sagovornik iz istrage.

Čitaj još  Parovi: Gastoz i Zorica nastavili sa provokacijama!

Lanac prostitucije otkriven je u novembru prošle godine, kada je policija prilikom rutinske kontrole u Maksimovićevom automobilu našla telefone i laptop sa katalogom devojaka i spiskom njihovih mušterija.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Informer

2 comments

Leave a Reply