Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Miljana najstrašnije proklela Nemanju!

Iako se te teške reči nisu čule tokom prenosa uživo iz luksuzne vile u Zemunu, pevač se zakleo u svoju decu da je Miljana to izgovorila.

Pevač Nemanja Nikolić optužio je cimerku iz rijalitija „Parovi“ Miljanu Kulić da mu je vređala porodicu, a najviše ga je zabolelo kad mu je, kako je rekao, klela brata i poželela da je mrtav.

Iako se te teške reči nisu čule tokom prenosa uživo iz luksuzne vile u Zemunu, pevač se zakleo u svoju decu da je Miljana to izgovorila. Objasnio je da drugi nisu čuli jer mu je šapnula.

– Dabogda ti brat poginuo, to si rekla – ispričao je besan Nemanja, zbog čega se ona izbezumila.

Kulićeva je skočila sa stolice i optužila Nemanju Nikolića da laže. Ona je tvrdila da je pevač sve to izmislio i zaklela se u svoju porodicu da takvu kletvu nijednog trenutka nije izgovorila.

– Dabogda ja više ne videla svoje roditelje i sestre ako sam to rekla tebi! Zašto izmišljaš? – vikala je Miljana.

Nišlijka je insistirala da produkcija pusti snimak u kojem ona kune Nemanjinog brata i predložila da se kazni onaj ko laže oduzimanjem 500 evra od honorara. Kad se završila emisija, njih dvoje su otišli u dvorište i polivali se deterdžentom za sudove i praškom za veš.

Čitaj još  Parovi: Ovog puta definitivno: Ružica ostavila Filipa!

Sahranjivala i ranije

Podsetimo, ovo nije prvi put da Miljana poželi smrt članu porodice nekom od cimera. Ona je „sahranila“ i baku Jelene Golubović, zbog čega je nastao haos. Tada je rekla da glumičina baka, koja ima 91 godinu, što se nje tiče, sutra može da umre. Jelena se zbog tih reči rasplakala, a baka se javila i poručila Kulićevoj da je ona neće sahranjivati.

izvor: EPK

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

Leave a Reply