Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Miki potpuno odlepio zbog Jelene!

“Ti si klasičan let iznad kukavičjeg gnezda. Sledeće godine ti si u ludnici”, obratio se Đuričić Jeleni, nakon čega se ona smirila.

Miki Ðuričić ne može više da podnese svakodnevne rasprave s Jelenom Golubović, pa je odlučio da joj začepi usta.Kako ne podnosi njeno prisustvo, on je o svoju glavu udarao limenkom punom špricera, jer od rediteljke nije mogao da dođe do reči kad su se uključili u živi program. Posle toga pčelar iz Kupinova proročki se obratio Golubovićevoj, tumačeći joj sudbinu na osnovu njenog ponašanja, pa joj je naglasio da će ona za godinu dana završiti u ludnici.

– Ti si klasičan let iznad kukavičjeg gnezda. Sledeće godine ti si u ludnici – obratio se Đuričić Jeleni, nakon čega se ona smirila.

Iako je nešto prokomentarisala, jer joj nije bilo svejedno kad joj je tako nešto rekao, sklonila se od njega i više mu nije smetala.

S druge strane, Milomir Marić je oboje svrstao u isti koš.

– Miki i Jelena su pobegli zbog kredita, a Zmaj verovatno od suđenja – izjavio je Marić, nakon čega se Miki Đuričić nadovezao i izneo svoje razloge zbog kojih se takmiči.

Čitaj još  Farma: Pazarci razočarani Semirovim ponašanjem! (VIDEO)

– Ja treba da platim dve kazne od 100.000 dinara. A sudim se i s jednim policajcem, koji me je udario, a izjavio da sam ga ja napao. E, sad nek to dokaže – rekao je pčelar.

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply