Parovi: Miki otkrio brutalne tajne rijalitija (VIDEO)

“Gurnu ceduljicu, prevare produkciju, ja sam bio tamo sedam meseci, znam. Meni je u emisiji gurnuo ceduljicu da dam Zorici”, otkrio je bivši učesnik.

Miki Đuričić, koji je učestvovao u Parovima, otkrio je detalje šta su sve radili u luksuznoj vili i kako su se kršila pravila.

Pčelar iz Kupinova je rekao da nema ništa protiv Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza, ali im zamera što su nisu uvek igrali fer.

– Ja mogu da zamerim Zorici što je tražila da izađe iz Parova pa se vratila, proživljavali smo s njom svašta. I ja sam izašao, a ja sam se vratio zbog ljubavi. Ja nisam izašao napolje da Anđeli sređujem fanove. Gastozu i Zorici je bilo jako teško i oni se zaiste vole. Meni jedino što mi se ne sviđa kod njih jeste bila preopterećenost prvim mestom, fanovima, novcem. Nije bio opušten. Pa onda te poruke da li su se slale ili nisu. Mislim, jesu! I ja sam izneo poruke kad sam bio gost kod Marića. Ja sam igrao fer, Anđela je igrala fer, po meni ko god je imao kontakta sa spoljnjim svetom, ko god je nešto mutio to nije fer, to nije ravnopravno. Mnogi su mutili – otkrio je Miki.

Čitaj još  Parovi: Mimi Oro i Jelena Golubović postale najbolje drugarice? (VIDEO)

– Gurnu ceduljicu, prevare produkciju, ja sam bio tamo sedam meseci, znam. Meni je Gastoz u emisiji gurnuo ceduljicu da dam Zorici. Jako je malo fer igrača bilo, da je neko igrao pošteno – otkrio je Đuričić, i spomenuo da su pojedni fanovi postali fanatici da su drugim takmičarima bušili gume, uništavali lokale.
– Dešavalo se da ljudima probuše gume. Hteli su Zorici salon da prolupaju – rekao je Đuričić.

Poslušajte šta je Miki otkrio:

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply