Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Matora zbog fizičkog kontakta završila u izolaciji!

Burna nedelja za ‘Parove’ izgleda da nema kraja…

Iako su ukućani luksuzne vile danima u centru medijskih zbivanja, čini se da ne prođe ni 24 časa između skandala koji se nižu jedan za drugim.

U toku večeri u luksuznoj vili organizovana je žurka kao i svakog četvrtka. Gosti ove večeri bili su Mirjana Mirković, Ivana Pavković i Amar Jašarspahić. I pored kazni koje su ukućani dobili od produkcije a koje je Bojana saopštila čim je ušla u kuću, dogodio se novi incident.

Naime, Ružica i Tijana su se ponovo posvađale. I to bi prošlo kao i svaka druga svađa među ukućanima da se nije upetljala Matora. U jednom trenutku, malo pod dejstvom alkohola, malo zbog preterano zaštitničkog odnosa prema Ružici, izgubila je živce i udarila Tijanu. Prvi put je šutnula u ruku, a drugi put, posle nekoliko minuta, ponovo je nasrnula na Matoru.

Kako se Aleksandar našao između njih, razdvojio je devojku a Matoru odveo u stranu. Kao što je očekivano za ovakve ispade, Matora je od tog trenutka kažnjena izolacijom.

Kako je Tijana rekla, uopšte joj nije stalo do Matorinog udarca koliko joj je krivo zbog haljine. Tokom njihovog gurkanja, haljina koju je Tijana dobila od sponzora, a koja je preskupa, nažalost je oštećena.

Čitaj još  Farma: Jelena zapretila Vesni Nikolijinom tajnom!

Podsećanja radi, prvo je burna nedelja počela sa Atinom i njenom neprimerenom izjavom, da bi potom usledile Drakonske kazne za ukućane, a večeras je i Matora zasluženo dobila svoju kaznu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply