maca diskrecija nije videla majku

Parovi: Majka otkrila još jednu tajnu Mace Diskrecije!

Enesa je pala u depresiju i danima ne izlazi iz kuće, a produkciju preklinje da obaveste Macu da je poseti čim napusti rijaliti.

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, već 11 meseci boravi u rijalitiju „Parovi“, a tokom pauze između dva serijala nije stigla ni nakratko da vidi majku Enesu Nurkić u rodnoj Tuzli.

Enesa je pala u depresiju i danima ne izlazi iz kuće, a produkciju preklinje da obaveste Macu da je poseti čim napusti rijaliti.

– Enesa nije videla Macu mesecima, ne računajući to što je gleda na televiziji. Toliko se uželela Mace da kuka na sav glas da ne može da izdrži više bez svog deteta. Maca je bila nekoliko dana u Tuzli nakon prvog serijala, ali nije otišla da vidi majku jer je žurila da se vrati u Srbiju. Enesa razume da je to šou, ali je previše vezana za svoje dete i ovolika razdvojenost je počela da utiče na njenu psihu – rekao je izvor blizak porodici Nurkić.

– Svakog dana ona po nekoliko puta zove produkciju i moli ih da prenesu Maci da je majka čeka i da joj čim izađe iz vile dođe u posetu. Ne zanimaju je više ni „Parovi“ ni Macini fanovi, samo želi da joj se ćerka vrati. Toliko pati za njom, zavukla se u kuću i neprestano plače. Komšije pokušavaju da je smire objašnjavajući joj da će joj ćerka uskoro doći kući. Produkcija je prenela Maci šta joj je mama poručila, ali oni ne mogu da utiču na njen ostanak u vili. Ipak, samo od publike zavisi koliko će se Diskrecija zadržati u vili – završava izvor.
Macu su u više navrata optuživali da je zanemarila majku, kao i da je lagala da će novac od nagrade iz rijalitija dati njoj. Starleta je bez uzdržavanja pričala u koliko teškim uslovima žive i da je njena majka Enesa neretko bila gladna kako bi njoj obezbedila sve što joj je potrebno. Takođe, tvrdila je da je ušla u rijaliti kako bi se proslavila i zaradila novac za lekove koji su neophodni Enesi.

Čitaj još  Farma: Jedan farmer manje na imanju (VIDEO)

Na kraju ovog serijala, videćemo da li će Maca održati obećanje, pomoći joj i otići joj u dužu posetu.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply