Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Macina majka: Maca ne sme da se vrati u Bosnu!

Enesa kaže da je sin njenog pokojnog muža ljut na njenu ćerku jer je u „Parovima“ slagala da je zajedno s ocem pokušao da je siluje.

Maca Diskrecija ne sme da se vrati u Tuzlu zbog toga što je u rijalitiju „Parovi“ pričala da su pokojni muž njene majke Enese Hodžić i njegov sin pokušali da je siluju.

U razgovoru ogorčena majka Senade Nurkić kaže da je njena ćerka njenom pastorku nepromišljenim izjavama navukla policiju na vrat.

– Maca ne sme da se vrati u Tuzlu jer će je moj pastorak ubiti. On je promenio bravu na stanu u kojem živim, a koji je pripadao njegovom ocu, kako Maca ne bi mogla ni da priviri. Ogorčen je zbog njene laži da su hteli da je siluju. Ona je to izmislila da bi je ljudi žalili, a nije mislila na posledice. Moj pastorak je besan kao ris jer je on ozbiljan porodičan čovek i takve gadosti ne toleriše. Prema testamentu koji je moj suprug ostavio, Senada u ovoj kući može da boravi samo dok sam ja živa, ali joj je sada i to zabranjeno. Smilovali su se na nju i tolerisali joj nemoralno ponašanje, a ona nam ovako vraća – ogorčeno priča Enesa i nastavlja:

– U Tuzli svi toliko pričaju kako je moj pastorak pokušao da je siluje da čovek od sramote ne može ulicom da prođe. Obrukala nas je lažima. Dolazila je i policija da ga privede zbog Macinih izmišljenih optužbi – kroz suze govori Hodžićeva.

Čitaj još  Farma: Ukućanka napustila imanje sa najmanje glasova!

Ona kaže da joj je ćerka nakon izlaska iz rijalitija poručila da je ne uznemirava jer se nije naspavala.

– Šta da vam kažem, plačem po ceo dan, od muke povraćam, a dođe mi i da se ubijem. Moja ćerka me posle rijalitija nije pozvala da me pita kako sam, a zna da sam mrtva bolesna. Zvala sam je milion puta. Pustila mi je dve poruke da je ne uznemiravam jer je neispavana. Molila sam prijatelje u Beogradu da Maci nađu stan, jer ovamo ne sme da se vrati od bruke i sramote – završava Enesa.

živo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply