maca diskrecija lazov

Parovi: Macina majka: Maca će me živu sahraniti svojim lažima!

“Ne mogu više da slušam Senadine bljuvotine! Ljudi, ja sam duševni bolesnik, pijem lekove koji me opiju, pa čim mrak padne, nisam baš pri sebi, smlati me i ne mogu da razmišljam ni o čemu, a kamoli o njenim lažima. Zgrožena sam otkud i zašto tolike laži”, kaže šokirana Macina majka.

Tvrdnje Mace Diskrecije da je prosila na ulici i da joj je očuh svašta radio mnogo su potresle njenu majku Enesu Nurkić. Iako je tvrdila da se više neće oglašavati u novinama, nije izdržala da to ne uradi.

– Ne mogu više da slušam Senadine bljuvotine! Ljudi, ja sam duševni bolesnik, pijem lekove koji me opiju, pa čim mrak padne, nisam baš pri sebi, smlati me i ne mogu da razmišljam ni o čemu, a kamoli o njenim lažima. Zgrožena sam otkud i zašto tolike laži! Ta će me curica živu ukopati. Ona je živela sa svojom nanom, nikada nije imala potrebu da prosi jer ja sam kao konobarica mogla sve da joj priuštim. Ili bar one osnovne stvari koje detetu trebaju. Nisam se udavala sve dok ona nije krenula u treći razred, ali i tada nije živela sa mnom i mojim mužem već je ostala kod nane, a kod nas je vikendom dolazila u posetu. Moj muž učestvovao je sa mnom u njenom školovanju i pedagog škole me je pohvalio kako sam pored silne nemaštine uspela da je fino odgojim i napravim od nje pametnu curicu iako je odrastala sa potpuno nepismenom nanom. Kasnije sam se jedva izborila da krene u srednju školu jer je ona htela još tada da ide u kafanu da radi kao konobarica – tvrdi Macina majka, i objašnjava:

macina majka

– Ne znam šta to dete meni više može uraditi i koliko me živu i bolesnu sramotiti! Muka mi je više od svega vezano za nju! Čuj, ona prosila?! Ona je htela da se obesi?! Pa, to su takve laži… Ona se mene stidela jer sam konobarica, a posle ju je bilo sramota jer sam duševni bolesnik i na meni se vidi da sam bolesna. A što se nije obesila kada je abortirala? Sa prvim momkom, kada je izgubila nevinost, ostala je trudna i morala je da abortira. Nije prošlo dugo, pa je opet kroz godinu dana ostala trudna sa nekim drugim… Sve sam ja to s njom propatila, a ona mi tako uzvraća i tako me ponižava. Pa na mene je jednom čak i ruklu digla, ali nije uspela jer sam je prebila kao vola. Rekla sam joj: “Nećeš ti tući onog ko te hlebom hrani!” Nije više ni probala – završava Macina majka.

Čitaj još  Parovi: Ružica ostala bez još jednog prijatelja

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Svet

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply