Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca slagala da je imala vezu sa gluvonemim dečkom! (VIDEO)

Maca Diskrecija je u ponedeljak veče ispričala detalje o još jednoj svojoj ljubavnoj priči…

Maca Diskrecija je prehtodne noći otkrila kako se zabavljala sa gluvonemim dečkom i da je bila zaljubljena u njega. I sve bi to bilo u redu da se Maca nije malo zanela u priči.

Naime, tokom opisivanja njihove veze, u jednom trenutku je izgovorila da su se čuli telefonom kad bi se dogovarali oko izlazaka.

– Zabavljala sam se sa gluvonomemim dečkom! Dolazio je po mene gorim autom od fiće i kad sam mu pričala, morao je da me gleda u lice da me razume… On je predivna osoba i znam da me je voleo, i meni je bio drag. Meni nije bitno da dečko ima para i da ima skupe automobile. Dok druge maštaju da po njih dođu BMW-om i Poršeom, meni je on bio dobar. Nije imao para, ali mi je poklonio jedan privezak gde sam stavila svoju sliku i sliku mog psa, i danas ga čuvam – pričala je Maca.

Gastoz je napao Macu da je u pitanju izmišljena priča, posebno zbog tog detalja oko pozivanja telefonom, pa je počeo da je ispituje a ona mu je odgovorila na pitanja. Ružica je potvrdila da joj je ona tu priču ispričala još na početku rijalitija, ali to nije uspelo da razuveri Gastoza.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Nećete verovati sa kim je nova učesnica u vezi!

Poslušajte Macinu izjavu, a posebno obratite pažnju na deo šta Ružica šapuće Maci pre nego što je počela da govori:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Opera

Leave a Reply