maca u kafani

Maca raspametila beogradsku publiku! (FOTO)

Starleta je uspela da u rekordnom roku od anonimne devojke postane jedna od najpopularnijih poznatih ličnosti u našem regionu, a nakon što je završen šou, ostvario se još jedan san.

Selma Bajrami ispunila je preksinoć Maci Diskreciji san koji je sanjala ceo život, da se nađe sa njom na sceni i zapeva jedan od njenih najvećih hitova.

Bosanska pevačica je u beogradskoj kafani imala svoj prvi nastup u Beogradu. Ona se pojavila nešto malo pre ponoći odevena samo u crni triko sa šljaštećim kamenčićima u kome je pokazala savršenu figuru.

Iz svog separea Selmin nastup pratila je i Mina Kostić koja je svojim bujnim dekolteom oborila muški rod s nogu. Ema Lapin i Maca Diskrecija došle su zajedno. Diskrecija se se bukvalno tresla kada je videla Selmu, a nije mogla da zaustavi ni suze od uzbuđenja.

maca i selma

Nešto kasnije pevačica ju je pozvala kod sebe na scenu, što je izazvalo oduševljenje kod publike. Maca je zaplakala, a onda su zajedno otepavale Selmin hit “Žena sirena”. Maca je ostala na sceni i posle otepevane pesme, gde je vrckala odevena u providnu haljinu.

Nakon nastupa na Selminom angažmanu, Maca će već u subotu održati novi nastup, ovog puta sa koleginocm Emom Lapin.

Čitaj još  Farma: Kristijan priznao šta misli o Semirovom nasilju!

– Sa Emom i Markom sam bila u divnim odnosima još u kući i nastavili smo prijateljstvo i nakon što se sve završilo. Ema i ja nastupamo ove subote u klubu “Hram” u Kaluđerici i verujem da će biti veoma zanimljivo i da ćemo napraviti potpuni haos – kaže Maca.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply