Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca počela da pokazuje svoje pravo lice?!

Tijani Ajfon je dosadila priča bosanske starlete da je siroće i smatra da je patetična.

Tijana Ajfon ne podnosi dobro konkurenciju i kako se pliži finale ‘Parova’ odlučila je da razotkrije svoju najveću protivnicu za prvo mesto.

Naime, tokom novih nominacija Tijana nije mogla da ne odgovori bosanskoj starleti koja je više puta isticala da je siroče. Tijani Ajfon je dosadila ova priča jer smatra da je patetična.

– Maca kupuje nameštaj od 1.000 evra, ima silikone od 3.000 evra, ajfon od 500 evra, a priča da je siroče i da ima samo dva šortsa i tri haljine – rekla joj je Tijana.

Maca je pre dva dana izjavila da je siroče, jer oca nije upoznala, dok joj je majka nakon što je bila u logoru postala invalid.

Tijana je prvo počela da provocira Macu kako priča da je siroče zbog glasova, a da ima telefon ajfon i da je pričala kako ima lep nameštaj u stanu.

– Nemoj da pričaš o nečemu što ne znaš. Ja sam pričala o svom životu, bilo je dana kad nisam imala šta da jedem, ali se borim i sama sam zaradila sve što imam. Ja kad dođem kući, stavim pare na sto, pitam majku šta treba da se plati, struja, telefon, kupi se hrana, a ostalo sklanjamo u crni fond. I onda skupljam, pa odvojim za telefon ili nameštaj u kući. Ne trošim na krpice, nego kupim nameštaj, šporet, frižider, stvari koje traju večno. I ponosna sam na sebe – rekla je Maca, a onda je Gastoz počeo da priča o tome kako Maca priča da joj je mama invalid, a da to nije istina.

Čitaj još  Parovi: Karleuša otkrila neverovatan detalj!

– Nemoj tako da pričaš, ne znaš. Ona je pokretna, ali pije deset tableta dnevno, ima psihičke probleme godinama. Ja joj pomažem i izdržavam je. Došla sam ovde da se borim, da posle ovog imam što više nastupa, da zarađujem pare… i posle ću da joj kupim sve što joj treba, i sluge ću da joj platim da je služe. Ona je ponosna na mene – pravdala se uznemirena Maca.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir, Opera

Leave a Reply