Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca plakala zbog Aleksandra, on pokazao da je džentlmen!

Produkcija rijalitija ‘Parova’ konstantno priređuje iznenađenja ukućanima i gledaocima, a evo šta se sinoć desilo sa Macom Diskrecijom.

Naime, nakon što je pristigla nova ukućanka Jasna Janković, počela je žurka u rijalitiju ‘Parovi’. Maca Diskrecija se u toku večeri rasplakala, a razlog tome bio je Aleksandar Požgaj, sa kojim inače spava u krevetu. On nije hteo da je zagrli i objasnio je da je ne podržava u onome što radi. Ona se vidno uznemirena rasplakala zbog njegove izjave.

 

Ovo je već drugi muški učesnik koji objašnjava Maci da nije lepo to što radi zbog popularnosti. Da li Maca konačno vidi šta radi od sebe zbog popularnosti, pa se zbog toga rasplakala ili je uznemirilo to što neće da je zagli, saznaćemo uskoro.

Međutim, večeras je u okviru emisije kada se izbacuju ukućani sa najmanje glasova, Aleksandar je želeo da se iskupi za Macine suze od sinoć, pa je svom prijatelju poručio da kupi garderobu S veličine i parfem, koji će pokloniti Maci.

– Nisu mi dozvolili danas da dobijem telefon, pa moram da iskoristim ovu priliku da se obratim mom prijatelju Branku. Molim te, znaš ono o čemu smo pričali, pripremi parfem i stvari S veličine i pošalji ovde za Macu. Devojka nema oca, majka joj je bolesna, nema ko da joj pošalje, tako da je to stvarno potrebno. Zovi sve one koji su me zbog toga zvali. Ako on ovo nije video, neka ga zovu naši prijatelji da mu prenesu – rekao je Aleksandar, a njegov divan gest je izazvao aplauz među ostalim ukućanima.

Čitaj još  Nećete verovati gde sada živi bivša farmerka!

 

Bosanska starleta se zadovoljno smeškala i očigledno zaboravila na sinoćnje razočarenje.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply