maca nastup u beogradu

Maca napravila haos u beogradskom klubu (FOTO)

Starletu pozdravili velikim aplauzom, a ona je pozdravila publiku i njene „mačiće“ i počela da ih uveseljava pesmom.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, tokom rijalitija “Parovi” je izrazila želju da bi volela da se bavi pevanjem u Srbiji, a to joj se i ostvarilo.

maca u beogradu

Naime, bosanska starleta je u subotu uveče nastupala u jednom beogradskom klubu, a gosti nisu štedeli bakšiš. Na sve strane letele su hiljadarke, a Maca je ispunjavala sve njihove muzičke želje.

– Bio je prepun klub, a Maca je oko ponoći počela sa nastupom. Svi su je pozdravili velikim aplauzom, ona je pozdravila publiku i njene „mačiće“ i počela da ih uveseljava pesmom. U jednom momentu, sišla je sa bine i pevala sa gostima kluba, a tada su počele da lete novčanice. Dobila je baš lep bakšiš. Sve vreme je bila nasmejana i raspoložena, slikala se sa svima. Đuskala je i pevala oko četiri sata, a gazda je bio prezadovoljan. Sa njom je na bini bila i Ema Lapin – ispričao je izvor.

maca sa emom u klubu

– Dve devojčice od 12 godina čekale su Macu pred klubom da se slikaju sa njom, jer nisu mogle da uđu. Dovezao ih je tata iz Zemuna samo da se upoznaju sa starletom – završio je priču.

Čitaj još  Farma: Jelenu Golubović poterao ozbiljan maler!

– U trenutku kada sam se popela na binu zamalo sam umrla od sreće. Pevala sam i igrala, ali nije bilo nijednog mačora za mene – rekla je starleta.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Leave a Reply