Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca: Ivan ima samo 15 centimetara, a to meni ne odgovara!

“Maca ima dva lica. Jedno je uveče, jedno je ujutru. Ona je stalno fina, fina, ja sam Maca, itd… Ali uveče skroz poludi”, rekao je Ivan o Maci.

U vili ‘Parovi’ su razgovarali o Macinom i Ivanovom odnosu, pa je bosanska starleta rešila svima da objasni detalje njihovog odnosa.

Maca i Ivana su ušli u sukob.

– Ivan je fin dečko, vaspitan, ali ja nisam još prebolela svoju prvu simpatiju, ja sam ga isterala iz kreveta – rekla je Maca.

– Maca ima dva lica. Jedno je uveče, jedno je ujutru. Ona je stalno fina, fina, ja sam Maca, itd… Ali uveče skroz poludi – rekao je Ivan o Maci i dodao:

– Ja sam džentlmen, ja ne pričam o takvim stvarima i detaljima. Krivica se uvek prebacuje na moju stranu. Inače, da sam hteo da imam odnose, ne vidim da je to nešto ružno. Gasto je bio pored mene, čuo je sve… Devojka je skakala po meni, a šta se posle desilo, o tome ne želim da pričam… – rekao je Ivan.

– Ja sam čovek. Normalno je da grešim. Pogrešila sam u vezi sa Gastozom, više puta sam to ponovila. Meni je Gastoz i dalje simpatija i zato nisam mogla da imam intimne odnose sa Ivanom – rekla je Maca, a Gastoz je bio iznenađen “koliki je on frajer”.

Čitaj još  Atina Ferari drastično promenila imidž

Ivan je zahtevao da mu Maca objasni šta znači “intiman odnos”.

– Mi smo se zezali, legli smo u krevet i njemu se naravno digao polni organ. Rekao je “Maco, stvrdnu mi se polni organ”, a ja sam mu rekla da ide da ga izdrka u kadi. On je pokušao da stavi svoj polni organ u moju mindžu. Ja sam videla da on ima samo 15 centimetara, a to meni uopšte ne odgovara – rekla je Maca.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply