Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Maca hoće da ispadne pametna!

Gastoz je stalno proziva i ponižava da je glupa, ali Maca Diskrecija je ipak dobro prozrela njegovu igru i šta želi da postigne odnosnom sa njom.

Iako se Nenad Marinković Gastoz konstantno trudi da Macu Diskreciju predstavi kao glupu devojku koja ništa ne razume, ona želi da pokaže da to nije tako.

Maca je prozrela njegove namere i taktiku, ali to ne želi otvoreno da mu kaže, već je podelila sa publikom putem razgovora u tajnoj sobi.

– Sad sam videla da je krenuo da sedne pored mene, pa sam namerno legla da nema mesta, jer sam provalila kakve planove ima i šta mu je cilj – pričala je Maca u tajnoj sobi, pa je zatim otkrila kako je shvatila šta on zapravo želi.

 

– Malopre mi je sakrio sandale u dvorištu, zvala me je Mimi da mi kaže i da dođem po njih. Nisam htela. On to želi, da ja idem za njim po kući, da ga jurim i da se nerviram oko toga, kako bi to sutra mogao da iskoristi protiv mene. Da priča kako ga ja ganjam, kako ga jurim, pa da me proziva zbog rejtinga, ali nisam ja glupa. Neću da padnem na njegove fore – zaključila je Maca.

Čitaj još  Farma: Nova bolest zadesila Kristijana Golubovića!

Nek joj sa srećom u toj misiji…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Opera

2 comments

Leave a Reply