maca oral sa krastavcem

Parovi: Maca, Gastoz i Jovan u seksualnim perverzijama!

U trenutku dok je Maca bila savijena, “vitez iz Topole” joj je prišao i počeo da mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smeškala.

Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da zadovolje Senadu Nurkić Macu, i to plastičnom flašom.

Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u perverzne orgije.

Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke suknjice. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.

U trenutku dok je Maca bila savijena, “vitez iz Topole” joj je prišao i počeo da mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smeškala. Kako bi se i on malo “omrsio”, Nenad je odgurnuo Jovana i jednom rukom uhvatio Macu, a drugom joj podigao haljinicu.

 

Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.

Čitaj još  Farma: Stanija htela da napusti emisiju (VIDEO)

– Nemoj tako da me karaš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju – vikla je bosanska starleta, pa su je Ivović i Marinković pustili.

Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomerili i pobegla od njih dvojice. Očigledno su Nenad i Jovan preozbiljno shvatili Macino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je pošto-poto zadovolje.

Pogledajte snimak pomenute akcije:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply