maca snimila spot

Maca Diskrecija snimila svoj prvi spot!

“Čekala sam ovaj trenutak i zaista mi je nestvarno da se sve ovo dešava. Spot smo snimali u Crnoj Gori, a Marko Perović se potrudio da mi obezbjedi odličnu ekipu iz Beograda i jahtu, što je bila moja želja”, otkrila je bosanska starleta.

Bosanska straleta, učesnica realityja “Parovi” Maca Diskrecija u Crnoj Gori je snimila spot za svoj prvi singl Diskretno.

– 24 godine sam čekala ovaj trenutak i zaista mi je nestvarno da se sve ovo dešava. Spot smo snimali u Crnoj Gori, a Marko Perović se potrudio da mi obezbjedi odličnu ekipu iz Beograda i jahtu, što je bila moja želja. Nije mi bilo lako, snimanje je stvarno bilo naporno, ali pošto volim ovaj posao, ništa mi nije padalo teško što su tražili od mene – kaže Maca.

– Dok su mi drugi samo obećavali, Marko i Ema su mi zaista mnogo pomogli i hvala im na tome. Svi koji su čuli pjesmu su se veoma iznenadili i kažu mi da će sigurno biti veliki hit. Premijera spota se očekuje za desetak dana – kazala je Maca.

Čitaj još  Farma: Tamara nagovestila da će šutnuti Acu (VIDEO)

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Maca je snimljena od strane paparaca kako izvodi striptiz na plaži naočigled ostalih kupača. Da li će se scene tog događaja naći u Macinom spotu saznaćemo uskoro.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply