maca diskrecija priznala avanturu

Parovi: Maca Diskrecija priznala javno sa kim je spavala!

“Voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele”, bez ustezanja priča rijaliti zvezda detalje seksualnih druženja sa poznatim političarem.

Bivša učesnica rijalitija „Parovi” Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, tvrdi da je dobila 5.000 evra od oženjenog poslanika i poznatog političara Dragana Šormaza za seks.

Ona kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

– Hteli ste ime osobe sa kojom imam seks i ko me je častio sa pet hiljada evrića. E, pa, izvolite – Dragan Šormaz voli seks u džakuziju i ima veliki “ponos” – napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

Ipak, mi smo bili brži od Mace, pa smo sačuvali njenih ruku delo, nakon čega nam je otkrila još neke detalje ovog neobičnog odnosa.

– Sve je tačno što sam napisala. Dragan ima veliki “ponos” i voli seks u džakuziju. Voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu ga pušim do ja.a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv.ši. Posle dva puta pada mu ponos. Hteo je da imamo seks bez kondoma, ali ja na to nisam pristala – otkriva Maca i dodaje:

– Voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele – bez ustezanja priča rijaliti zvezda detalje seksualnih druženja sa poznatim političarem.

S obzirom na to da je do sada negirala da se bavi prostitucijom, nas je zanimalo kako je došlo do toga da dobije i novčanu nadoknadu za seks.
– Mi smo se upoznali preko sajta, da ne poveruješ. Tu ljudi traže seks, druženje… Tek kada smo se sreli, rekao mi je ko je on. Ja sam potom na internetu ukucala njegovo ime i videla da je mnogo poznat i jak. Zato me je i častio – sa osmehom dodaje starleta, koja pokušava da postane pevačica, i naglašava da se ne plaši da će zbog ovog priznanja imati probleme.

Čitaj još  Dalila uspela da šokira čitavu javnost

– Ne plašim se nikoga. Mislim da neću imati nikakve probleme – hrabro poručuje Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Šormaza.

– Nemam komentar na to – iznenađen pozivom, rekao nam Dragan, a zatim dodao:

– Nisam se upoznao sa njom, a ne znam ni ko je ona. Baš me briga ko je šta napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja sa rijaliti učesnicima – izjavio je Dragan.

Inače, ovaj političar se 2012. godine po drugi put oženio sa izvesnom Sandrom. Svadba je bila u Smederevu, odakle je i mladoženja, a bračni par ima i dete.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply