maca diskrecija u spotu

Parovi: Maca Diskrecija dobro unovčila golotinju!

Diskrecija je u prošloj sezoni rijalitija inkasirala 15.000 evra, a u ovoj 8.000. Trenutno je favorit za pobedu.

Maca Diskrecija je u „Parovima“ zaradila 23.000 evra! Bosanska starleta je najviše profitirala od svih učesnica tog rijalitija, a kako i ne bi kad se u „Parovima“, s kratkom pauzom, nalazi od 8. marta prošle godine. Kako saznajemo, ona je trenutno glavni favorit za pobedu u „Parovima“, gde je glavna nagrada trenutno smanjena na 90.000 evra.

Senada Nurkić, kako je pravo ime i prezime Mace Diskrecije, planira da sav taj novac uloži u – piceriju.

– Znam u šta ću uložiti novac od honorara u rijalitiju. Otvoriću piceriju! I kao što postoji kaprićoza, tako ću i ja prodavati Macinu pićozu. I neće svako moći da kupi tu moju pićozu – rekla je Maca, a njen cimer Čupo Kalač ponudio se da joj bude partner u tom poslu.

– Imam pesmu „Picerija“, ako mi dozvoliš da snimam spot u tvojoj piceriji, ja ću ti kupiti peć za picu. Meni ćeš valjda dozvoliti da jedem Macinu pićozu – rekao je kamiondžija.

Starleta je u prošloj sezoni rijalitija zaradila 15.000 evra (5.000 evra dobila je za učestvovanje, a 10.000 evra su joj poklonili nakon finala). Nakon toga napravila je kratku pauzu dok su trajali „Maldivi“, a potom se vratila u „Parove“, i to za duplo veći honorar!
– Kad je prvi put ušla u „Parove“, bilo joj je bitno samo da izađe iz anonimnosti. I uspela je u tome. Ona je publiku tad kupila golotinjom, ali i tužnom životnom pričom da oca nikad nije upoznala, da joj je majka teško bolesna… Međutim, posle toga, ponesena popularnošću, odlučila je da se promeni i sebe dobro unovči. Tražila je i dobila mesečni honorar od 2.000 evra, a s obzirom na to da je u „Parovima“ četiri meseca, već je zaradila 8.000 evra. Osim toga, ona je i jedan od najvećih favorita za pobedu, tako da će vilu u Zemunu verovatno napustiti mnogo bogatija ako se dočepa i nagrade – rekao je izvor.

Čitaj još  Parovi: Novinari i fotografi izbačeni iz kuće!

Podsetimo, produkcija je odlučila da zbog agresivnog ponašanja kazni učesnike tako što im je glavnu nagradu od 100.000 smanjila za 10.000 evra.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply