jelena krunic oplela po vendi

Parovi: Krunićeva žestoko oplela po bivšoj farmerki!

“Jedva čekam da ta vašarska pevačica s prstima masnim od prasetine dođe u studio, da je dočekam na volej”, vikala je starleta u rijalitiju.

Jelena Krunić tvrdi da je Vesna Vukelić Vendi sektašica! Go-go igračicu je u „Parovima“ isprovocirao bivši striper Dejan Nestorović, koji je sve vreme hvalio Vendi da je pravi prijatelj i hrišćanin, pa je starleta odlučila da žestoko oplete po pevačici.

– Ta vašarska pevačica se samo predstavlja kao velika pravosveštenica. Istina je malo drugačija. Ona je u sekti. U jebenoj sekti, a ti, Dejane, nemaš pojma s kim se družiš. Raspitala sam se i sve znam o dotičnoj. Jedva čekam da ta vašarska pevačica s prstima masnim od prasetine dođe u studio, da je dočekam na volej – urlala je Krunićka.

Pozvali smo Vendi, a ona je u svom stilu odgovorila na optužbe.

– Problem izopačenosti, animalne psihe i mediokriteta je u tom rijalitiju, gde i istetovirana, izbušena, nadograđena, plastificirana, gumirana neka Krunićeva iz Čačka objašnjava da je u pitanju jasna forma sataniste. Satanisti pravoslavce nazivaju sektom. S takvim profilima sam imala problem i na Farmi, jer su drhtali od osveštanih ikona kad sam čitala molitve. Tada su se demoni poput Krunićke raspadali i padali u nesvest. Kada pogledamo taj profil s tim ognjenim demonskim očima, iz kojih izbija mržnja, onda je jasno zašto se kaže da je Satana car laži. Takvi su i njegovi pioni, ona je jedan nevidljivi žigosani pion iz Čačka – kaže Vendi.
Tvrdi da je Krunićka iz pakla došla na zemlju.

Čitaj još  Intervju Mira Škorić: Zbog bolesti sam pobegla od ljudi!

– Ona je preko Sataninih kanalizacionih cevi igrom slučaja mogla da se približi meni i da uđe u prostor gde sam bila. Taj laskavac koji je prema meni bio prepun hvale, zajedno s čitavom ekipom anonimusa, borio se svim silama da dobije gram značaja. Zato Krunićka želi da svoj satanizam predstavi kao istinu, a moju veru kao sektu. Zabrinula bih se samo kada bi me pljuvali lepi i pametni ljudi, a ovi drugi su očekivani – poručuje Vukelićeva.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply