Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Kako su Zmaj i Ružica kidnapovani u Zemunu (VIDEO)

Kao i svakog četvrtka kada se u okviru rijalitija ‘Parovi’ emituje specijalno izdanje emisije ‘Goli život’, i večeras su ukućani imali tu čast da razgovaraju sa autorom pomenute emisije i urednikom Hepi televizije Milomirom Marićem.

U okviru večerašnjeg izdanja, Milomir je kao iznenađenje i za gledaoce, ali i za ukućane, pustio interesantan snimak. Naime, u toku prepodneva dvoje ukućana je imalo tu čast da na nekoliko sati napusti luksuznu kuću i ponovo se uključi u spolji svet. Ti srećnici bili su Zmaj od Šipova i Ružica Veljković, a njihov izlazak je bio poseta zemunskoj pijaci. Kako je Marić najavio prilog, njih dvoje su kidnapovani i ubačeni na pijacu. Njihov zadatak je bio da obezbede potrebne namirnice povodom Uskrsa, a posebno jaja kako bi ih ofarbali zajedno na Veliki petak.

Ukućani ‘Parova’ su uživali među seljacima, ali ni oni nisu štedeli komplimente za njih. Takoreći, uglavnom su hvalili njihov boravak u kući, uz poneku zamerku. Ružici je skrenuta pažnja na Marka, na šta je ona rekla da će rado da se pridruži Emi i njemu, dok su Zmaju uglavnom zamerali na pričljivosti.

Malo je reći da su oboje bili oduševljeni ovakvom nagradom. Uprkos svađama koje su česte između njih dvoje tokom boravka u kući, ovaj put su i Ružica i Zmaj pokazali da umeju civilizovano i uljudno da se ponašaju pred kamerama. Čak su ih trgovci nagradili punom kesom raznovrsnog voća.

Čitaj još  Milica Todorović ostavila kolege bez daha! (VIDEO)

Po završetku priloga, ali i tokom samog emitovanja, nisu krili zadovoljstvo zbog uspešnog zadatka, stoga su nagrađeni sa po 200 evra od strane produkcije.

Uostalom, kako je bilo Ružici i Zmaju na pijaci pogledajte u video prilogu:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply