Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Jovana, Ružica i Cuca u lezbo akciji!

Prve koje su reči sprovele u delo su Cuca, Jovana i Ružica koje su se zdušno dovatile dok su muškarci zevali u njih.

Muško-ženski odnosi u rijalitiju Parovi više apsolutno nisu u centru zbivanja, jer su žene uzele stvar u svoje ruke. Pošto se žale da većina muškaraca ima mali polni organ, one su odlučile da se međusobno zadovoljavaju i maze. Prve koje su reči sprovele u delo su Cuca, Jovana i Ružica koje su se zdušno dovatile dok su muškarci zevali u njih.

Strast između ove trojke počela je svađom Jovane i Ružice, u koju se umešala Cuca, koja je Tomićevu odvukla, bacila na pod i počela da je mazi. Dok je dlanom prelazila preko njenih grudi, lica i zadnjice pridružila im se Veljkovićeva. Ona je skočila na njih dve i simulirala seks, dok je Jovana ispuštala orgazmične glasove.

Sve je trajalo nekoliko minuta i za to vreme se nije znalo koja od njih više uživa u pipkanju. Muškarci su ih gledali otvorenih usta, nakon čega je Cuca ustala i po kući vukla Ružicu, kojoj su ispadale grudi na sva strane, što je tek bila poslastica za jači pol. Mnogi od njih su se žalili da su ih napalile, te da će biti veliki red pred toaletom. Nakon seksi maženja, Ružica je priznala Jovani da joj nije bitno ako je ljubavnica čoveku koji ima ženu i decu.

Čitaj još  Maldivi: Dalila napravila novu scenu (VIDEO)

– Bila sam u vezi sa Arapinom koji ima četvoro dece, pa mi to nije smetalo. Baš sam bila zaljubljena u njega – rekla je Veljkovićeva.

Inače, Cuca je ponovo nasrnula na Jelenu Golubović i polila ju je vodom, ali ko se bije, taj se voli, tako da možemo očekivati uskoro i maženje između njih dve.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply