Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Jelena ponovo besnela na Marića i produkciju!

Novi ukućani rijalitija izazvali su pravi haos, te su uspeli da iznerviraju ostale takmičare i po prvi put ih ujedine.

Od samog upoznavanja sa novim ukućanima, počele su da se nižu uvrede bez dlake na jeziku, a čak je i Milomir Marić ubacio nekoliko elegantnih komentara.

Novi ukućanin ‘Parova’ Nikola Matović je odmah skrenuo pažnju Jeleni Golubović i Maci Diskreciji koliko se blamiraju delima i neznanjem, ali naravno, ni one njemu nisu ostale dužne, te su mu nekoliko puta žestoko uzvratile.

Nakon brojnih opaski u koje se uključio i voditelj i autor emisije Milomir Marić, Jelena Golubović isprovocirana njegovim izjavama, oštro je napala novinara nazivajući ga pogrdnim imenima i pičkopaćenikom. Marić je na to odgovorio sa nekoliko elegantnih, ali i urnebesnih rečenica i zapretio rediteljki, da će njeno zanimanje gledaoci moći da vide posle ponoći, kada planiraju da puste snimke.

Naravno, posle ponoći, kao što je najavljeno, prikazane su najurnebesnije Jelenine scene – od onih kako pokazuje grudi na ‘Farmi’ do valjanja u blatu sa Čupom. Jelena nije mogla da sakrije svoj bes, koji postoji od pre nekoliko dana kada je jelena golubovic histerisala u lajvu zbog Čupinog dolaska.

Čitaj još  Mirela se pokajala zbog raskida!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply