jelena tuzba za hasana

Parovi: Jelena otkrila šta je iznerviralo Hasana! (VIDEO)

Pred ostalim učesnicima je tvrdio da novine lažu, a meni je u ostavi rekao da je sve to istina. Kasnije je u bašti vile ponovo pokrenuta ta priča oko Atine”, kaže Jelena.

Jelena Golubović rešena je da, po izlasku iz “Parova” pošalje Hasana Dudića u zatvor zbog batina koje je dobila od njega na Veliku subotu.

Ona kaže da će ga tužiti i to ne zbog sebe, već zbog mame i bake.

hasan u tajnoj sobi

– Kada bih prešla preko toga, sutra bi mogao neko drugi da me udari. Nije mene majka rodila da me neko tuče. Kada se mama javila za Uskrs, osetila sam joj u glasu da je plakala i da je sve to nju veoma pogodilo – rekla je Jelena.

Ona kaže da je ceo incident nastao nakon što je u novinama pročitala tekst u kojem je Hasan svašta pričao o Atini Ferari.

– Pred ostalim učesnicima je tvrdio da novine lažu, a meni je u ostavi rekao da je sve to istina. Kasnije je u bašti vile ponovo pokrenuta ta priča oko Atine i on je ponovio da je sve laž. Podsetila sam ga da je meni rekao da je sve to istina i počela je svađa – rekla je Jelena, dodajući da ne laže već da se zalaže za istinu.

Nakon toga je, kako tvrdi, Hasan nju terao da se zakune, kao i ona njega, a onda je sukob eskalirao.

jelena o hasanu

– Pomenuo je moju majku, a ja njegovu decu. Ako on lepo želi mojoj majci, ja isto to želim njegovoj deci. U jednom trenutku me je povukao za kosu, ali nisam obraćala pažnju, pričala sam sa Tomom, jer Hasan ume tako da priđe i šali se vukući za kosu. Sledećeg trenutka me je gurnuo i ja sam pala sa stolice, zatim me je šutnuo – Jelena kaže da ju je Hasanov postupak uplašio i da je zbog udarca imala jake bolove.

Čitaj još  Parovi: Majka Enesa krije tajnu od Mace Diskrecije!

– Govorio je da je bokser, pa sam pomislila da zna da se ni u ringu ne udaraju protivnici koji leže – dovršava Golubovićeva.

Pogledajte snimak dešavanja koja su se dogodila malo pre Hasanovih batina:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply