Parovi: Jelena otkrila šokantne detalje iz veze sa Čupom!

“Često me je bacao na pod i udarao. Bio je agresivan kad nema alkohola. Dok je bio trezan, psovao mi je majku i vređao me”, rekla je rediteljka u rijalitiju “Parovi”.Jelena Golubović osula paljbu po Čupi Kalaču i u “Parovima” otkrila da ju je on tukao i maltretirao dok su bili u emotivnoj vezi. Da podsetimo, pevač i kamiondžija ušao je u rijaliti televizije “Hepi” u kome učestvuje i rediteljka, koja je odmah pobesnela kada ga je ugledala.

– Čupo me je tukao i golu izbacio iz hotelske sobe u Sarajevu. Često me je bacao na pod i udarao. Bio je agresivan kad nema alkohola. Dok je bio trezan, psovao mi je majku i vređao me – rekla je Jelena i nastavlja:

– Put u Tursku mi je preseo! Kad smo išli na putovanje, u avionu sa nama je bio i moj bivši momak s kojim nisam skroz raščistila odnose. Čupo me je pred svim putnicima na letu pljunuo – navela je rediteljka, i dodaje:

– Dok smo bili u Švedskoj, pred svojim kumom me je bacio na pod i šutirao. Nisam htela da ga prijavim policiji jer je tamo zakon baš rigorozan. Čupo me je tukao, a ja sam slikala modrice i svima govorila da me je lemala Vesna Vukelić Vendi – zaključila je Golubovićeva.

Čitaj još  Maca Diskrecija: Koristila sam mnoge droge!

izvor: Informer

2 comments

Leave a Reply