Parovi: Jelena Golubović zapretila ubistvom?!

Golubovićeva upozorila Kalača da će njegova Evelina nastradati ukoliko je i dalje bude pominjao u rijalitiju ili uzimao u usta njene fanove i administratore.

Jelena Golubović, iako je pobegla iz rijalitija „Parovi“, koji se emituje na televiziji Hepi, samo nekoliko dana nakon što se u vilu uselio njen bivši verenik Čupo Kalač, i dalje vodi rat s njim.

Kontroverzna rediteljka sve najgore priča o čoveku za kog je trebalo da se uda, a sada je u svom besu otišla toliko daleko da je zapretila ubistvom njegovoj maloletnoj ćerki Evelini. Ona mu poručuje da će njegova naslednica stradati ukoliko je i dalje bude pominjao u rijalitiju. Takođe mu je zapretila da više ne sme u usta da stavlja ni njene fanove ni administratore koji vode njen Fejsbuk.

Jelena je revoltirana zbog toga što bivši verenik često priča negativne stvari o njoj, pa želi da tome stane na put. Ali upotrebila je najbrutalniji način. Ona je prilikom dopisivanja s novinarom dnevnog lista otvoreno upozorila Čupu da je ostavi da miru.

Jelena Golubović pretnje
Jelena Golubović pretnje

– Zabranila sam osobi X (Čupo Kalač, prim. aut.) da mi ime uzme u usta, a kamoli admine i fanove. Inače, neka kaže još jednom moje ime i njegovo kopile Evelinu će neko ubiti. To dete je napravio dok nije postao alkoholičar i cirotičar zbog papira jer je dezerter i ratni špijun – napisala je Jelena u poruci, a na konstataciju da je Čupo izjavio da mu je devojka trudna, Golubovićeva je rekla:

Čitaj još  Parovi: Da li je Maca ovoga puta preterala?

– Super, meni bi bilo drago da je to istina, ali on ne može da napravi dete odavno. Samo za papire je napravio kopile. Dok je bio zdrav. Najozbiljnije, ako mi još samo jednom uzme ime u usta, budući da neće da me ostavi na miru, već me proganja kako u životu tako i po rijalitijima, ako još jednom uzme u usta moje ime i moje admine i fanove, Evelinu čeka metak.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

izvor: Kurir

Leave a Reply