jelena golubovic polivanje

Parovi: Jelena Golubović polila Hasana vodom! (VIDEO)

Milomir je postavljao škakljiva pitanja i Maci Diskreciji i zamolio je da objasni ono što su mediji već objavili, kako je stekla nadimak.

U okviru rijaliti programa ‘Parovi’ večeras je organizovana specijalna emisija ‘Goli život’ sa novinarom i urednikom Hepi televizije Milomirom Marićem. Voditelj je otvoreno razgovarao sa ukućanima i postavljao im pitanja o kojima se ovih dana najviše diskutuje u medijima.

hasan dudic polivanje

Tako je između ostalog pitao Mimi oro da prokomentariše njen slučaj otpužbe za bavljenje prostitucijom, što je ona demantovala. Doduše, veoma neveštim odgovorima pokušala je da objasni kako je izgledao informativni razgovor u policiji. Sa druge strane, Lepa se pravdala kako ona nema veze sa ponašanjem mlađih ukućanki, i da je zapravo produkcija kriva što je spojila ‘babe i žabe’.

Milomir je postavljao škakljiva pitanja i Maci Diskreciji i zamolio je da objasni ono što su mediji već objavili, kako je stekla nadimak Diskrecija.

Sa Jelenom Golubović je imao poduži razgovora, a u nekoliko navrata se čak dotakao i njenog učešća na ‘Farmi’. Tom prilikom rediteljka i glumica je ispričala da je razlog za njen seks sa Čupom na imanju zapravo bio posledica njenog omamljivanja. Kako je ispričala, Čupo kojeg je oslovila sa ‘bivši verenik’, svesno je sipao njoj nešto u piće nakon čega njena reakcija nije bila prirodna. U istom razgovoru je optužila i Katarinu Grujić da je isto učinila, i to tako što su joj dve gošće tokom jedne od žurki donele isto sredstvo, kojim je Jelena omamljena. A kao potvrdu tih tvrdnji, Jelena je navela da zbog pomenutog sredstva nije mogla da doživi orgazam!

Čitaj još  Kako Sneki peva na nemačkom?! (VIDEO)

hasan dudic polivanje

Tokom tog razgovora, u jednom trenutku uključio se i Hasan Dudić koji je sve vreme dobacivao i jednom od njegovih opaski Jelenu je nazvao uneređenom, opet na osnovu događaja sa ‘Farme’. Iako deluje kao dobro istrenirana da izdrži provokaciju što je nekoliko puta i dokazala, ovaj put Jelena nije mogla da izdrži i ustala je i vodom iz čaše polila Hasana Dudića.

U svakom slučaju, emisija koja je trajala oko sat i po vremena sigurno će uneti nemir među ukućane, posebno sad kada je Milomir nagovestio kakvu su sliku o sebi poslali u javnost.

Da vam ne bismo puno opisivali pomenuti događaj, predlažemo vam da pogledate snimak:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply