milos bojanic ulazi u parove

Jedan od pobednika Farme u novoj sezoni Parova!

“Vredan sam ja čovek i na Farmi mi je bilo lepo, ali sada mi se baš uživa”, rekao je pevač i jedan od pobednika rijalitija Farma.

Miloš Bojanić koji je jednom već odneo pobedu u rijalitiju “Farma”, ali i narušeno zdravlje zbog nervoze, navodno je prihvatio ponudu da uđe u narednu sezonu rijalitija “Parovi”, koja uskoro kreće sa emitovanjem.

Iako je bio najavljivan kao jedna od (povratničkih) zvezda Farme 6, Bojanić je kazao da je ipak prihvatio konkurentsku ponudu.

– Pinkova ponuda je bila jako dobra, ali sam ipak rekao ‘da’ Hepiju pošto su mi dali uslove kakve sam tražio. Vratio bih se na Farmu kada bi se okupila ekipa koja je već tamo bila, ali ovo će za mene biti novi izazov – rekao je pevač medijima.

On će u rijaliti povesti i suprugu Branku, kako bi se osećao kao kod kuće.

– Vredan sam ja čovek i na Farmi mi je bilo lepo, ali sada mi se baš uživa. Bolje da spavam u vili, nego u štali. Ubeđujem i Branku da uđe sa mnom – dodao je on.

Čitaj još  Farma: Novi učesnik prozvao starlete! (VIDEO)

Bojanić je ponovio da zna da “starlete dižu rejting”, ali je dodao i da se nada da će publika prepoznati kvalitetne učesnike poput njega.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply