Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Hasan tvrdi: Moji rođaci su dobro platili Atini za seks!

“Rođaaci koji trenutno žive u Holandiji su mi rekli da ih je sve lepo odradila, za šta je bila bogato počašćena, iako joj je cena mala”, tvrdi folk pevač.

Folk pevač Hasan Dudić, koji je izašao iz rijalitija “Parovi” zbog operacije kičme, pre povratka u šouu otkriva da su njegovi rođaci plaćali Atinu Ferari za seks.

Dudić kaže da mu se Atina sama nametnula da je “vata” kako bi novinari pisali o tome i da se uvek gurala tamo gde joj nije mesto.

Pevač je čak i rekao kako se zovu njegovi rođaci iz Šapca koji su za novac spavali sa Ferarijevom i dali joj više novca nego što treba.

– Braća Domić i Mario, koji trenutno žive u Holandiji su mi rekli da ih je sve lepo odradila, za šta je bila bogato počašćena, iako joj je cena mala. Mario joj je kavaljerski dao još 50 evra. To je istina, zvaću ih da vam ispričaju sve do detalja – napomenuo je Hasan.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte kako je Tijana Ajfon izgledala pre operacija!

Dudić kaže da njegovu bivšu ženu Zlatu Petrović ne treba da bude sramota da gleda “Parove” i da misli da je ona bila malo ljubomorna dok je on bio među mladim devojkama.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply