hasan dudic izbacen

Parovi: Hasan posle izbacivanja: Nisam udario Jelenu, ja sam žrtva!

“Ona mi je zdravlje narušila, zbog nje sam nekoliko puta išao u bolnicu”, kaže folker.

Hasan Dudić, pevač koji je izbačen iz “Parova” zbog fizičkog nasrtaja na Jelenu Golubović, navodi da rediteljku nije udario, i ujedno je okrivljuje za, kako kaže, mnoge neprijatnosti koje je u rijalitiju doživeo.

– Jelena mi je zdravlje narušila, zbog nje sam morao nekoliko puta da idem u bolnicu. Vraćao sam se u rijaliti jer su me molili. U kući su prihvatali moje fore. “Komandovao” sam tamo na jedan lep, ljudski način. I sinoć sam ponovo bio u bolnici – pravdao se Hasan i dodao da ga je Jelena provocirala:

– Jelena me je ceo dan provocirala, govorila mi da sam čukundeda… Bilo je i prozivki na nacionalnoj osnovi. Počela je da me psuje, uzvratio sam, a kada me je ponovo opsovala, pao mi je mrak na oči. Povukao sam je, a ona je, kao glumica, sve iscenirala.

Dudić tvrdi da nije izbačen iz rijalitija.

jelena golubovic napadnuta

– Iz rijalitija me nisu izbacili, ja ni nemam ugovor sa njima. Inače, tamo pršti od fizičkih sukoba i bludnih radnji, a mene su odabrali za žrtvu. Krivo mi je što sam uopšte i ulazio u rijaliti. Mislio sam da su tamo zaista VIP ličnosti i da u toj kući imam prijatelje.

Čitaj još  Zbog Dalile prekinut program!

Hasan je zaključio da je razočaran.

– Živeo sam, međutim, u zabludi. Eto, recimo i Lepa Lukić doživljava tamo teške trenutke. Zamalo da pogine pre neki dan, a ukućani je ismejavaju…

Nema sumnje da će Dudić, koji je “bez dlake na jeziku”, na konferenciji reći mnogo toga, bez zadrške.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply