Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Hasan izbačen jer je udario Jelenu i biće krivično gonjen!

Svakodnevne svađe pretvorile su se u pravi incident gde je jedan od učesnika fizički nasrnuo na ženu.

Hasan Dudić se nakon zdravstvene provere vratio u vilu “Parovi” i odmah napravio incident.

Naime, on je izrevoltiran prozivkama i vređanjima Jelene Golubović skočio i nasrnuo na nju. Prvo ju je počupao za kosu a onda je pesnicama udarao u glavu.

Parovi se u tom trenutku nisi emitovali na televiziji, ali ni na Jutjub kanalu gde se njihov boravak u kući mogao pratiti 24 sata. Tačnije, gledaoci su na tom kanalu mogli videti samo bazen i čuti muziku.

Produkcija je izvela Hasana iz kuće, a zbog ovakvog ponašanja će biti kažnjen. Ako je sudeći po komentarima gledalaca, biće kažnjen oduzimanjem kompletnog honorara i dodatnom finansijskom kaznom.

Reagovala policija i hitna pomoć!

Nakon incidenta između Hasana Dudića i Jelene Golubović reagovala je produkcija Hepi televizije. Oni su pozvali Hitnu pomoć i policiju kako bi osudili nasilje nad ženama koje se dogodilo u rijalitiju. Kada je u pitanju slučaj sa Hasanom Dudićem, spremni su da sarađuju sa državnim službama i krivično gone Dudića.

– Hasan Dudić je izbačen iz rijalitija, oduzet mu je sav honorar – rekli su na Hepi televiziji i dodali:

Čitaj još  Parovi: Još jedan učesnik izbačen iz rijalitija!

– Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim učesnicima. Desetak puta izlazio je iz vile i odvođen lekaru na sopstveni zahtev, a posle nekoliko dana lečenja u bolnici, pevač se sinoć vratio da nastavi sa učesćem u šou programu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

3 comments

Leave a Reply