hasan dudic rijaliti

Parovi: Hasan Dudić: Vraćam se u rijaliti vrlo brzo!

“Nakon udesa koji sam imao pre sedam godina ja idem na redovne kontrole kičme, srca i glave, a te kontrole su mi zakazane nekoliko meseci ranije”, rekao je pevač.

Hasan Dudić je napustio Parove zbog zdravstvenih problema, a kako je rekao, stigao ga je umor i stres a imao je obaveznu kontrolu kičme, glave i srcazbog čega je morao da napusti luksuznu vilu u Zemunu.

Međutim, Dudić neće mnogo odsustvovati iz rijalitija.

– U vili se kasno leže, a ja sam navikao zbog svog zdravstvenog stanja da se odmaram. Greju one sijalice, mora da bude upaljeno svetlo stalno, više nisam znao koje je doba dana. Već sam nekoliko puta bio kod lekara tokom boravka. Takođe, treba da operišem kičmu i koleno pa me to jako muči. Nakon udesa koji sam imao pre sedam godina ja idem na redovne kontrole kičme, srca i glave, a te kontrole su mi zakazane nekoliko meseci ranije. Danas idem u bolnicu da obavim sve neophodne preglede, analize, snimanja, a kada završim, vraćam se u vilu – rekao je Hasan.

Pevač je rekao da je u vili očekivao da vidi Zoricu Brunclik, Kemiša, Nadu Topčagić, Vesnu Zmijanac i druge velike zvezde…

jelena golubovic parovi

– Iznenadio sam se kada sam video da su većinom u vili nepoznati likovi. Svi laju, a narod to voli da gleda. Čovek mora da se adaptira tako da sam uspeo da se uklopim – rekao je Hasan.

Čitaj još  Parovi: Skandal na sinoćnjem izbacivanju (VIDEO)

– Sada Jelena Golubović, Maca i ja držimo šou. Ljudi ne shvataju da mi stalno moramo da pravimo neke štosove i da se zezamo da bi bilo interesantno. Nas troje u tome prednjačimo i ja sam veoma doprineo pravljenju šoua tako da sam obećao produkciji da ću se vratiti.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Leave a Reply