Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Hasan Dudić pretio novinarima, pa tražio 1.000 evra za intervju!

Hasan Dudić je ušao u nedelju u rijaliti iako je nedavno u vili prebio Jelenu Golubović, zbog čega je i izbačen…

Hasan Dudić, koji je pre više od mesec dana prebio Jelenu Golubović u rijalitiju “Parovi”, ponovo je pušten u vilu.

Iako je zbog nasilničkog ponašanja izbačen iz šoua, televizija Hepi mu je opet dala priliku da uživo umlati nekog od učesnika rijalitija. Doduše, ovog puta nije imao mnogo vremena za to, jer se u “Zmajevom gnezdu” kratko zadržao. Ipak, bivši bokser nam je poručio da će se ponovo vraćati u rijaliti. Da li će tada pasti i krv, videćemo.

– Imam dogovor sa Hepijem da uđem u šou kada hoću, i ja se odazivam kada god me oni pozovu. Tu sam za njih uvek – rekao je Hasan.

 

Kada smo ga pitali kako su mu dozvolili da uđe u rijaliti, pa i nakratko, pošto je prebio jednu od učesnica, Dudić je počeo da preti, vređa i besni:

– Slušaj, stoko, ja mogu da uđem kada hoću. Nemoj da ti dođem tu! Kako te nije sramota, stoko jedna. Jelena je mene vređala, ja je nisam tukao. Sa policijom ću da dođem da vas pohapsim. Ti si krvopija. Vi mene okrivljujete da sam siledžija. Izazivate me. Ne pitate me kako mi je zdravlje, već me napadate – divljao je Dudić, koji i dalje tvrdi da bi onesvestio Golubovićku da ju je zaista udario, iako se na snimku jasno vidi da ju je čak šutnuo i nogom u glavu:

– Vi ste bolesni. Da sam je samo malo udario, ona bi pala u nesvest. Pa tamo se stalno tuku, svaki dan. Ona je mene udarila u mošnice, pa me je šutnula. Ali ako budete pisali o tome, imaćete problem sa mnom. Prijavu ću podneti protiv vas. Imam teških zdravstvenih problema, a vi me pitate nebuloze.

Čitaj još  Farma: Nova svađa zbog privilegija na imanju!

S druge strane, mama Jelene Golubović šokirana je činjenicom da je produkcija ponovo pustila Hasana u kuću.

– Nedopustivo je da se jedan nasilnik i siledžija tu ponovo muva. Nadam se da Jelena neće saznati da je on bio tu. Strašno je i za svaku osudu to što je on ponovo na televiziji na kojoj je udario jednu ženu. Verujte mi da nisam ni pogledala snimak na kom Hasan udara moju ćerku, jer ne želim sebe da potresam. Teško mi je kada gledam kako se ukućani ophode prema njoj. Može ona da bude dosadna i iritantna, ali niko ne sme da digne ruku na nju. Nadam se da će ga tužiti – kaže uzrujana Svetlana.

1.000 evra za intervju

Hasan Dudić kaže da će od sada naplaćivati davanje intervjua.

– Da bih ti dao intervju, moraćeš da platiš. Za pet minuta ćeš morati da mi daš 1.000 evra. Ipak sam ja penzioner, moram od nečeg da živim – rekao je Hasan.

Podsetite se snimka koji prikazuje kako je Hasan pretukao Jelenu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Informer

Leave a Reply