Parovi: Gastoz zaprepastio voditeljku pitanjem!

“Bilo bi zanimljivo da izađem i vratim se, kao Hudini, da vi i ne primetite da me nema”, rekao je pobednik prethodne sezone rijalitija.

Nenad Marinković Gastoz rekao je da može da pobegne iz luksuzne vile u Zemunu.

– Mogu da pobegnem neprimetno iz Parova i da se vratim. Ne želim da napustim takmičenje. Želim samo da vidim majku i Zoricu. Obrćajte mi da me nećete diskvalifikovati, a možete da me kaznite novčano. Ako me uhvatite, uzmite mi 5.000 evra. Ako me ne uhvatite, evo 2000. Pošteno? – predložio je Gastoz.

Gastoz je obećao i dokaz svog bestva, novine sa trafike, žvake, bilo šta, što je dovoljno da se potvrdi da je boravio nekoliko sati van vile.

– Sve sam razradio. Ovo mi je izazov. Da pored 150 kamera i toliko ljudi iz produkcije izađem neprimetno i vratim se. To nije bekstvo, ja želim da se takmičim do kraja, ali želim sebi da dokažem da to mogu – rekao je rijaliti zvezda.

– Bilo bi zanimljivo da izađem i vratim se, kao Hudini, da vi i ne primetite da me nema. Dakle, ja bežim, ali se vraćam, nećete ni primetiti da me nema. Samo nemojte da me diskvalifikujete – rekao je Gastoz.
Voditeljka mu je rekla da je to nemoguće, da će biti proveravan svakih pet minuta, ali je Gastoz objasnio da niko sa sigurnošću ne može da zna kojeg dana će se on odlučiti na to.

Čitaj još  Parovi: Učesnik udario sam sebe flašom u glavu?!

Podsetimo, luksuznu vilu su napustili Miki Đuričić i Željko Krsmanović. Pčelar se vratio, a učesnikl iz Francuske je od svojim begom napravio je spektakl.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

2 comments

Leave a Reply