Gastoz se vraca u vilu

Parovi: Gastoz zaprepastio učesnike priznanjem!

“Bila je neka žurka, na koju su pozvali i Dalilu, tada je nisam najbolje ni poznavao. Pili smo šampanjac, ja sam šmrkao, ne krijem”, rekao je Gastoz.

Tokom žučne rasprave Dalila Moreno i Nenad Marinković Gastoz otkrili su tajnu o kojoj se dugo nagađalo u javnosti.

Više puta su učesnici rijalitija „Parovi“ pominjali da je pobednik prošle sezone koristio kokain na žurki u stanu Zorice Dukić, a preksinoć je to konačno potvrdio. Tokom žestoke svađe Dalila je Gastozu rekla da je bila prisutna kad je konzumirao drogu i da mu je bolje da ućuti ili će ona početi da otkriva detalje.

– Tvoja devojka je pričala da si se drogirao u njenom stanu, a ti dobro znaš da sam i ja bila tada s vama – rekla je starleta.

Tada je Marinković ustao i priznao da je rekla istinu, a zatim je dodao da nije jedini narkoman u vili, već da je i Ružica Veljković koristila kokain.
– Jeste, tačno je. Bila je neka žurka, na koju su pozvali i Dalilu, tada je nisam najbolje ni poznavao. Pili smo šampanjac, ja sam šmrkao, ne krijem. Međutim, i Dalilina drugarica je isto to radila – rekao je Gastoz pokazujući rukom na Ružicu.

Čitaj još  Farma: Novi incident tokom sinoćne žurke (VIDEO)

Voditeljka Bojana Ristivojević tada je prekinula gastarbajtera i rekla mu da o takvim stvarima nije dozvoljeno da govori u „Parovima“.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

One comment

Leave a Reply