Parovi: Gastoz šokirao novim priznanjem!

Mladi i talentovani Jutjuber, po prvi put je progovorio o svojim porocima i problemima sa kojima se susreo dok je konzumirao narkotike.

Nenad Marinković Gasttozz nakon izlaska iz Parova najviše vremena provodi sa svojom devojkomn Zoricom Dukić, a iako su mnogi smatrali njihovu ljubav lažnom, Nenad je po prvi put javno priznao, da ga je upravo ona spasila iz pakla droge.

Mladi i talentovani Jutjuber, po prvi put je progovorio o svojim porocima i problemima sa kojima se susreo dok je konzumirao narkotike. Takođe, niko do sada nije znao, da je čitavu borbu sa njim prošla Zorica Dukić, koja mu je najviše pomogla da se izvuče iz čitave te neprijatne situacije:

– Istina je da sam imao problema sa drogom, ali to je sada iza mene, ne želim toga ni da se sećam – rekao je Gasttozz i dodao da je koristio sve droge:

– Neću da nabrajam i reklamiram to zlo. Želim da poručim omladini da ne budu mnogo radoznali i da nikada ne probaju takve stvari.

Gastoz otkriva i da je Zoričina zasluga što je prestao sa porocima:
– Presudilo je to što sam se dosta promenio u rijalitiju, što sam sazreo, što sam shvatio da sam možda uzor nekim mladim ljudima, a pre svega je presudila Zorica, koja me izvukla iz svega toga! Imao sam krizne momente, kada sam želeo da se vratim tome, ali ona me svaki put spreči i podigne. Neizmerno sam joj zahvalan na tome!

Čitaj još  Farma: Rade načisto pobesneo pa uradio nešto neverovatno! (VIDEO)

izvor: EPK

2 comments

Leave a Reply