Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Gastoz po prvi put javno pohvalio Macu!

Sin Tome Pantersa je imao jedno zanimljivo pitanje kojim ga je naterao da pohvali Macu, a ponizi Natašu.

Nenad Marinković Gastoz često proziva Macu Diskreciju po raznim osnovama, a često ponavlja da ona nije pevačica i da ne ume da peva.

Povodom ove priče sin Tome Pantersa, koji je gostovao u emisiji “Upoznajte parove”, imao je jedno zanimljivo pitanje za njega.

– Znam da je Gastoz muzikalan, zato imam jedno pitanje za njega i želim iskreno da mi odgovori. Ko bolje peva, Nataša ili Maca – rekao je on.

 

Gastoz je rekao da će biti iskren, pa je rekao da Maca ipak bolje peva od Nataše, iako mu je ona devojka i nju ne proziva na tu temu.

– Ja sam uvek iskren. Maca bolje peva od Nataše, ona ume da grune kad treba. Nikada je ne bih zvao da mi peva na svadbi, ali bolje peva – rekao je Gastoz, pa je Maca dodala da napolju pada kiša i da će verovatno u toku noći biti poplave jer je on nju pohvalio.

Čitaj još  Parovi: Još jedna lezbo akcija u rijalitiju! (VIDEO)

Inače, u toku današnjeg dana Maca i Gastoz u nekoliko navrata su prilično normalno razgovarali. Kada se jedan gledalac u toku večerašnje emisije javio i zamerio Gastozu što proziva Macu, a koji inače podržava Gastoza, on je odgovorio da će prestati sa prozivkama na Macin račun. Videćemo koliko dugo će ga držati ovo raspoloženje…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Opera

2 comments

Leave a Reply