gastoz ponizava zoricu

Parovi: Gastoz ostao šokiran pozivom (VIDEO)

“Ja te zaista molim da se distanciraš i sačekaš da ja izađem. I zbog tebe, i zbog mene. Ne želim da plačeš zbog usranog rijalitija”, rekao je Gastoz majci.

Majka Nenada Marinkovića javila se danas telefonom u vilu “Parova”, ali se već posle nekoliko minuta rasplakala zbog reči koje joj je sin uputio.

Gastozova majka je naglasila da nema ništa protiv njegove veze sa Zoricom, ali je istakla da Dukićeva laže. Nenad je odlepio i počeo da se dere, a tada je rekao majci da prizna da se čula sa Zoricom.

– Mama, jesi li ti normalna? Jesu li ti bitniji fanovi ili ja? Hajde da rešimo to već jednom! Molim te, radi tvog zdravlja, da prekineš svaki kontakt s fanovima! Ne interesuje me više ništa! Ti si previše ušla u ovaj rijaliti, ne znaš ono što ja znam. Ne mogu da ti zabranim da me gledaš, ali zabranjujem ti da se čuješ sa fanovima! – vikao je Nenad zbog čega se njegova majka na kraju rasplakala.

– Jeste, sve je otišlo predaleko zbog nje (Zorice) – rekla je Gordana Marinković kroz suze, a Nenad je stao u odbranu svoje devojke.
– Ja te zaista molim da se distanciraš i sačekaš da ja izađem. I zbog tebe, i zbog mene. Ne želim da plačeš zbog usranog rijalitija. Ne interesuju me više ni fanovi, ni stranice, ove suze ništa ne može da nadomesti. Sve ćeš shvatiti za nekoliko nedelja, kad izađem odavde – poručio je Nenad majci, a ona je rekla kako će biti uz njega šta god on odlučio.

Čitaj još  Premijera spota: Edin Beganović - "Kazni me" (OFFICIAL VIDEO 2014)

Poslušajte njihov razgovor:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

One comment

Leave a Reply