gastoz kaznjen

Parovi: Gastoz kažnjen zbog svog ponašanja!

Pošto nije reagovao ni na jednu opomenu voditeljke, a bilo ih je nekoliko, Gastoz je kažnjen.

U toku večeri u rijalitiju ‘Parovi’, kao i svakog ponedeljka, ukućani su igrali igru istine sa voditeljkom. U principu je celo veče bilo prijatno i bez većih svađa, ali je pred kraj večeri ipak je jedan ukućanin ‘zaradio’ kaznu od produkcije.

Naime, Nenad Marinković Gastoz je u više navrata prekidao ukućane koji su odgovarali na pitanja, bio prilično glasan, te ga je Bojana nekoliko puta zamolila za se utiša. Kako je bio pod dejstvom alkohola kao i ostali ukućani, Bojanini apeli su slabo delovali na njega.

U jednom trenutku, kada je tema igre bilo upoređivanje ukućanki, a jedna od njih je bila Maca koja je prošetala po dnevnoj sobi, Gastoz je ustao i lupio je po zadnjici, pri tome pokušavajući da joj podigne haljinu. Istog trenutka produkcija je reagovala pa je Gastoz momentalno poslat u izolaciju.

Obzirom da nije precizirano koliko traje kazna, do sada je praksa bila da ukućani provode 24 sata u izolaciji. Očekuje se da će i Gastoz toliko biti izolovan, osim ako produkcija ne odluči drugačije.

Čitaj još  Farma: Stanija podržala javno još jednog učesnika Parova!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply