Parovi: Gastoz i Ružica u tajnoj vezi?!

“Gde ima dima, ima i vatre. Onaj kojeg čekam u Grčkoj dobro zna šta smo se dogovorili”, priznala je pobednica rijalitija.

Ružica Veljković potvrdila je pisanje medija da se dogovorila s Nenadom Marinkovićem Gastozom da joj se pridruži na letovanju u Grčkoj!

Ona je zasad na odmoru sa sestrama, ali, ako dečko Zorice Dukuć ispoštuje datu reč, onda će se ova ekipa ubrzo povećati. Pobednica „Parova“ jedva čeka da joj se Gastoz pridruži u Paraliji i nada se da će tamo obnovili ljubavnu vezu koju su imali u rijalitiju.

– Gde ima dima, ima i vatre. Onaj kojeg čekam u Grčkoj dobro zna šta smo se dogovorili. Ali neću se ljutiti ni ako ne dođe. Sve ja razumem. Videćemo se mi na onom našem mestu kad se vratim. Šaljem mu morski poljubac, najdivniji, a on neka razmisli još jednom šta propušta – rekla je Ružica nakon što je u jučerašnjem listu pročitala da smo otkrili njen i Gastozov plan.
Ona na ovu temu više nije želela da govori, ali, kako saznajemo od njenih bliskih prijatelja, bivša „modelsica“ nestrpljivo čeka da joj Gastoz javi da je krenuo za Grčku. Oni navode i da je poslednja dva dana Veljkovićeva u panici jer se plaši da će Marinkovićeva devojka Zorica Dukić umešati prste i sprečiti ga da dođe kod nje.

Čitaj još  Farma: U ponedeljak baraž za izbačene farmere!

– Ružica stalno proverava telefon jer očekuje Nenadovu poruku. Ona će u Paraliji provesti još nedelju dana, ali spremna je i da produži odmor ukoliko će on biti s njom. Nikada do sada nije bila sigurnija u svoju odluku da će se boriti za njega, iako je svesna da će joj to doneti mnoge probleme sa Zoricom – zaključuje izvor blizak Veljkovićevoj.

izvor: Stars

2 comments

Leave a Reply