nenad marinkovic gastoz ponuda

Parovi: Gastoz dobio neverovatnu ponudu!

Vlasnici ružičaste televizije oduševljeni Marinkovićem i spremni da mu ponude pravo bogatstvo za ulazak na seosko imanje.

Zvezda Hepi televizije i pobednik treće sezone „Parova“ Nenad Marinković Gastoz od jeseni bi mogao da bude deo Pinkove „Farme“!

Kako saznaje dnevni list, televizija Pink je veoma zainteresovana za zvezdu konkurentskog rijalitija, spremna je da odreši kesu i pristane na sve Gastozove uslove samo da uđe na imanje u Lisoviću od jeseni.

– Na Pinku su oduševljeni Gastozom! Prate ga od početka njegovog televizijskog angažmana u „Parovima“ i jedva su čekali da se na Hepiju završi ova sezona kako bi kontaktirali s njim. Ne žale pare za Marinkovića! Ali i njemu je porasla cena. Od “Parova” je sklopio nekoliko unosnih poslova, zovu ga sa svih strana, tako da će Pink morati da mu da ponudu koja se ne odbija – kaže izvor iz produkcije seoskog rijalitija.

Prema našim saznanjima, Marinković je juče trebalo da se sastane s vlasnicima Pinka Željkom i Milicom Mitrović.

– Bio sam u ponedeljak na televiziji i čuo da će Mitrovići imati poslovni sastanak s Gastozom oko pola dva. Međutim, Željku su baš u to vreme iskrsle neke druge obaveze, a rijaliti zvezdi nijedan drugi termin nije odgovarao – tvrdi naš izvor.

Gastoz je potvrdio naša saznanja.
– Tačno je. Zvali su me iz kabineta Milice Mitrović i pitali da li bih u ponedeljak mogao da dođem na sastanak. Rekao sam da imam slobodnog vremena samo između 13 i 14 časova. Nisu mi ništa odgovorili, pa nisam ni otišao – rekao je Gastoz, ali na naše pitanje da li je to bio poziv na sastanak zbog „Farme“, nije želeo da odgovori.

Čitaj još  Parovi: Bivši učesnik šokirao javnost!

Njegov bliski prijatelj nam je ipak otkrio Marinkovićevu odluku.

– Njemu ne pada na pamet da uđe na „Farmu“! – tvrdi Gastozov ortak.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply