filip i ruzica zajedno

Parovi: Filip okrivljen za svađu Ružice i Matore!

Matoru je Ružičina odluka veoma pogodila, a sudeći po onome što je ispričala Goranu, za sve je kriv jedan od poslednjih ukućana koji su ušli u kuću.

Manekenka i pevačica Ružica Veljković prethodne noći otkrila je da je prekinula prijateljstvo sa Jovanom Tomić Matorom, te da ne želi više da se druži sa njom.

Matoru je ovakva Ružičina odluka veoma pogodila, a sudeći po onome što je ispričala Goranu, za sve je kriv Filip Đukić, sa kojim se Veljkovićeva poslednjih dana zbližila.

uplakana matora

– Ona zna da sam ja zaslužna što je on došao. Ispala sam magarac, da se tako ponesu prema meni – pričala je Matora, dok je Mimi Oro dobacivala da ona nju voli kao čoveka, ali da ne može isto da kaže za Veljkovićevu, te da je znala da će to tako ispasti na kraju.

– Mimi, ne zanima me. Meni je ovde stalo samo do Ružice. Ona mi je najbolja drugarica ovde – govorila je Matora.

Ružica i Filip zajedno, Tijana povređena!

I ranije su Ružica Veljković i Filip Đukić otkrivali da gaje emocije jedno prema drugom, a izgleda da su odlučili da se prepuste emocijama u rijalitiju „Parovi“. Pali su prvi poljubci pred kamerama, a ovo je naročito povredilo Tijanu Maksimović, sa kojom se Filip ranije ljubio.

poljubac ruzice i filipa

Inače, Filip je ranije izjavljivao da ne bi mogao da bude sa Ružicom jer mu je njen bivši Andrija Marković drug. Izgleda da je zaboravio to drugarstvo, ali i na raniju romansu sa Tijanom.

Palo pomirenje

Tema večerašnje emisije je pored izbacivanja bio novonastali odnos između Matore i Ružice. Naime, Matora je danas u tajnoj sobi napisala pismo Ružici.

– Nisam imala drugi način da joj se obratim osim pismom – rekla je Jovana koja je, može se primetiti, bila u teškom stanju zbog ove svađe, dok je Ružica bila potpuno hladna:

– Ne bih rekla da ćemo se pomiriti. Zaklela sam se u Boga i neću to da prekršim. Pričala sam dva meseca, savetovala je i ništa me nije poslušala. Da jeste bilo bi bolje. Pričala sam, prelazila preko njenih gluposti i više neću da se družim sa njom – rekla je Ružica i dodala:

Čitaj još  VIP Veliki brat: Popularni rijaliti se vraća na ekrane!

– Dobila sam pismo od nje, ali samo bih rekla da zbog toga neće popustiti. Rekla je da pije tablete za smirenje, ali ni to joj ne verujem jer vidim da uopšte nije smirena.

pomirenje ruzica i matora

Matora čita naglas pismo koje je napisala Ružici. Međutim, u jednom trenutku je zastala jer nije znala da pročita svoj rukopis. Ta situacija je zasmejala sve ukućane.

Ružica je želela da objasni da su ona i Jovana bile samo prijatelji i da nisu ni u kakvoj emotivnoj vezi.

– Evo reći ću da Jovana nije moj tip i da sa njom nikad ne bih bila. Uostalom, vidite kakva je Tijana i Nataša, sa njima sam bila. Kada sam bila sa Tijanom nije imala silikone i bila je mnogo lepša. Jovana treba da smrša, ja sam joj to sto puta rekla, i do tada neće biti lepa – rekla je Ružica.

Ružica ipak oprostila. Matora i ona se izgrlile i pomirile. Mnogi su srećni zbog njih, ali i na njihovim licima se može videti da im je mnogo lakše.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply