atina izbacena

Parovi: Evo zbog čega je Atina Ferari izbačena! (VIDEO)

Produkcija je napomenula da se ne slaže i da ne podržava uvrede koje je na račun tragično ubijene devojke izrekla Atina.

Tijanu Jurić zverski je 25. jula prošle godine ubio Dragan Đurić. Imala je samo 15 godina. Cela Srbija oplakivala je njenu smrt. Svi osim Atine Ferari. Aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“ tada je na najbrutalniji način izvređala pokojnu devojčicu na Fejsbuku.

– Ja znam celu priču i istinu. I kad već moram da pričam, mala je bila dronfulja. Šta je tražila, to je i dobila, realno. Srbija je pukla čim joj je sve ovo namešteno tako zanimljivo i interesantno – bez ikakvog srama napisala je starleta, i na sve to stavila još smajli koji namiguje.

Mnogi su se suprotstavili njenom prostačkom rečniku i strašnim optužbama, ali je ona nastavila sa svojim gnusnim komentarima.

– Ja znam neke druge verzije priče, i to od njenih bliskih drugarica, tako da sam sigurna da je mala bila ono što sam rekla. Nikad ne govorim neproverene stvari.

Na sve to napisala je i da su se Tijana i njen monstrum znali odranije.

– I to je istina – dopisivali su se i dogovorili viđenje, a upoznali su se putem Fejsa. Pedofilija, bolest najmilija – poručila je Atina i ponovo stavila smajlija.

Ali i od goreg ima gore. Juče smo je posetili u rijalitiju, a ona se nije nimalo pokajala zbog svojih reči:

– Tu devojku znam iz Novog Sada preko nekog društva. Ona je bila iz mog kraja. Vukla se sa svim frajerima po osnovnoj školi. Svako ju je lupkao po guzi. Imala je i dečka od 30 godina – kaže Atina:

– Ako neko zna te abrove, to sam, nažalost, ja. Nisam je nikad upoznala niti se družila s njom. Žao mi je to što se desilo, ali svako izaziva svoju sudbinu. Ona da je bila pametna, ne bi dozvolila da se druži sa starijim mladićima i da ih zove kod sebe u stan kad joj roditelji nisu tu. Ne bi izlazila sa 14 godina i opijala se po klubovima, već bi radila domaće zadatke. Jeste ogavno s moje strane to što sam napisala, ali to je iskreno izašlo iz mene. Da je bila normalna devojka koja se ne drogira i koja uči, ne bih reč rekla, već bih je žalila. Ali pošto je bila, pokoj joj duši, lokalna budala, nemam za čim da žalim. Svaka devojka kao što je ona, što se mene tiče, treba da doživi istu sudbinu. I za svoje dete bih rekla da je dronfulja ako je zaista tako. U slučaju da mi njeni roditelji zamere ovo što sam rekla, na njihovom mestu bih se zapitala da li sam bila pravi roditelj. Ona se buksnala za 500 dinara, to je trava koju koriste narkomani početnici. Ona je to koristila. Znam da nije bila nevina – tvrdi Atina.

Čitaj još  Farma: Gabrijela zaprepastila Semira! (VIDEO)

atina izbacivanje

Tijanin otac

Tijaninog oca Igora Jurića pogodilo je vređanje njegove ćerke:

– Teško mi je. Sve što mogu da kažem je da smo kao društvo dotakli dno ukoliko nam takve osobe zauzimaju medijski prostor. Mislim da ću pokrenuti tužbu.

Zbog uvrede na račun Tijane Jurić, koja je na brutalan način ubijena, iz Parova je izbačena Atina Ferari. Njoj je produkcija naredila da momentalno napusti kuću rijalitija, što je ona i učinila.

Umesto da se izvini, Atina se čak i radovala zbog ovakve odluke produkcije i smejala se u trenutku dok se pozdravljala sa ostalim ukućanima.

Atina Ferari je svojeveremno dala izjavu u kojoj je na skandalozan način izvređala nastradalu malu Tijanu Jurić.

– Vukla se sa svim frajerima po školi. Svako ju je lupkao po guzi. Šta je tražila, to je i dobila – napisala je u na Fejsbuku o pokojnoj Tijani Jurić.

Inače, produkcija je napomenula da se ne slaže i da ne podržava uvrede koje je na račun tragično ubijene devojke izrekla Atina.

Pogledajte snimak Atininog izbacivanja iz vile:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

4 comments

Leave a Reply