Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ejmi u rijaliti ubacio ljubavnik iz policije?!

Tamnoputa manekenka Haureje Aminata već dve godine u vezi s policijskim funkcionerom koji ju je i ubacio u ‘Parove’.

Tamnoputa učesnica ‘Parova’ Haureje Aminata zvana Ejmi, već dve godine je u vezi sa generalom srpske policije. Ovaj domaći moćnik (ime poznato redakciji) preko debele veze je ubacio svoju ljubavnicu u najgledaniji rijaliti-šou da bi joj pomogao da postane poznata.

General je ludo zaljubljen u Ejmi, ali krije vezu s njom jer je zvanično u srećnom braku!

– Svi u policiji znaju za njihovu vezu. Ejmi je upoznao preko zajedničkih prijatelja i odmah se zaljubio do ušiju. Pošto se nalazi na visokoj i veoma odgovornoj funkciji u policiji, razvod nije dolazio u obzir, pa je odlučio da ljubav sa Ejmi održava na drugi način – priča izvor iz policije.

 

Naš sagovornik otkriva da je zaljubljeni general sve pružio svojoj ljubavnici.

– Ejmi je dobila šta god mu je tražila. Pošto zna da je njena velika želja da postane poznata, ubacio ju je u ‘Parove’ da bi se promovisala kao uspešna manekenka. Često je zbog nje organizovao razne žurke da bi mogli na javnim mestima da budu zajedno. Jednostavno, želeo je Ejmi uvek u blizini – navodi izvor.

Funkcioner policije i manekenka su se dogovorili da se ona u rijalitiju predstavlja kao slobodna devojka da niko ne bi mogao da posumnja da je zapravo on njen izabranik i “finansijer”.

Čitaj još  Parovi: Igor X otkrio zašto se stalno svađa sa Jelenom!

– Verovatno ste primetili da je Ejmi odmah po ulasku rekla da nema dečka i da često ističe da je slobodna devojka. To planski radi da je niko ne bi povezao sa generalom. On je, s druge strane, toliko opušten da ponekad ‘Parove’ gleda sa svojom ženom i zajedno komentarišu učesnike – zaključuje sagovornik.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Informer

Leave a Reply