parovi - nenad marinkovic gastoz

Parovi: Dva nova učesnika ušla u rijaliti! (VIDEO)

Na samom startu, novi učesnici rijalitija naišli su na najoštrije kritike učesnica koje su već poznate po oštrom jeziku.

U vilu rijalitija “Parovi” sinoć su se uselili novi stanari, internet senzacija Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz i njegov menadžer, a ukućani su ih odmah dočekali “na nož”.

U samom startu, Jelena Golubović ih je okarakterisala kao nevaspitane a igračica Atina Ferari ih je napala zbog kako kaže “prozivanja na Jutjubu”.

– Zašto me prozivaš na Jutjubu?! Šta si uzimao pre nego što si ušao?! Ajde, odgovori mi, šta se praviš lud. Hajde reci mi u lice šta imaš. Svašta si govorio za mene, a nikada me nisi video – drala se igračica, a onda nastavljala:

– Prozivao si mene i Boru Drljaču, čoveka koji ima karijeru i ime, sram te bilo. Sedela sam u krilu na jednom vašaru, pa šta? Šta ti nije jasno – gruba je bila Atina Ferari.

Gastoz je prvo samo ćutao, ali je onda rešio da odgovori:

– Ko si bre ti? Igraš po vašarima, kažeš da si pevačica, a ne znaš da pevaš. Svašta ti tamo rade, imamo prilike svi da vidimo tvoje grozne klipove na Jutjubu – branio se.

Čitaj još  NOVI SPOT: Ljupka Stević - "Delo" (OFFICIAL VIDEO 2016)

Kako će se ovaj sukob dalje odvijati ostaje nam da vidimo, a do tada, pogledajte kako je Gastoz na Jutjubu prozivao Atinu:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply