vesna rivas zamalo umrla

Parovi: Drama u vili, pevačica u predinfarktnom stanju!

U luksuznoj vili juče se odigrala prava drama, kada je pevačici naglo pozlilo, te je u jednom momentu počela da se guši i hvata za srce.

Teška drama dogodila se u “Parovima”, nakon što su se Vesna Rivas i Miki Đuričić žestoko posvađali. Pčelar iz Kupinova, pevačici je opsovao majku, a onda je nastala opšta panika. Dobila je guišenje i počela da se hvata za srce, te su svi odmah posumnjali da je reč o infarktu:

– Imam aritimije i jaki bolovi mi sevaju kroz srce, vodite me na pregled da se noć ne završi kobno. Pogledajte kako mi je vrat otekao jer mi je proradila i štitna žlezda, ugušiću se ako mi ne pomognete. Dajte, ljudi, nije ovo šala. Izacite ovog seljaka iz Kupinova koji hoće da me uništi. Ne mogu više da trpim njegove uvrede, stalno mi psuje majku, ali nikada mi nije ovako gnusno to rekao kao večeras. Ne mogu više ni da pričam, ugušiću se – govorila je Vesna, dok su ostali pomislili da se radi o još jednoj njenoj šali.

Voditeljka je pokušala da smiri situaciju, govoreći Vesni, kako je popila lekove i da će ako joj bude gore pozvati lekara. Miki, nije želeo da se zaustavi, pa je nastavio da vređa pevačicu i otužuje je da se folira:

Čitaj još  Obelodanjena šokantna tajna Vesne Rivas

– Ako si bolesna u telo i glavu, izađi iz rijalitija, a ne ovde svima nama da dižeš pritisak. Sada vidiš kako je kada su moja majka i sestra, zbog tvojih laži da sam alkoholičar u dugovima, završile u bolnici – vikao je besan Miki.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

2 comments

Leave a Reply