dalila moreno zavrsila u izolaciji

Parovi: Dalila šokirala svojim ponašanjem (VIDEO)

Iako je jutros plakala i tražila majčin oproštaj, učesnica rijalitija “Parovi” sinoć je imala vrelu noć sa cimerom.

Dalila Mujkić ovo jutro u rijalitiju “Parovi” započela je uplakana, jer smatra da je napravila puno grešaka zbog kojih je produkcija nominovala.

Mlada učesnica se u Parovima rasplakala najviše zbog maminih reči, koja je gostojući u emsiji “Upozanjte Parove”, molima Dalilu da ostavi Mladena, a ona je nije poslušala:

– Pogrešila sam i priznajem. Kajem sam što sam Anamariju okupala ovde špricerom, žao mi je što sam Bumbara polila jajima i brašnom. I prema tebi Ava sam bila loša, ali ti i ja bismo se brzo pomirile. Poštovana produkcijo, da li je greška ako ja pošaljem Macu u izolaciju, kad budem vodila kućni savet? – pitala je uplakana Dalila i dodala:

– Pogrešila sam što svoju majku kad je bila u studiju nisam poslušala da tad raskinem sa Mladenom. Žao mi je što sam je razočarala. Majko, oprosti mi, sada sam svesna šta sam uradila. Ipak, sada čvrsto stojim iza toga da nisam pogrešila što sam odabrala ovog čoveka – zaključila je.

Iako je jutros plakala i tražila majčin oproštaj, učesnica rijalitija “Parovi” sinoć je imala vrelu noć sa cimerom iz luksuzne vile Mladenom Vuletićem.
Mladen je čekao da svi ukućani utonu u san, a onda se uvukao u Dalilin krevet i bacio se u akciju.

Čitaj još  Parovi: Maca Diskrecija otkrila ko ima šanse kod nje!

Iako je nedavno dobila šamar od njega, Dalila je pristala na seks sa Mladenom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

2 comments

Leave a Reply